Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Fashion, Hair styles, clothing & other stuff (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16670-fashion-hair-styles-clothing-and-other-stuff.html)

minirally 31-05-06 20:44

Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff

eh..cat nu va plac voua baietii astia,funky,cu ochelari cat capu,cu tricouri roz si creste in cap..dar..f multe fete intorc mai repede capul dupa un asa baiat,decat dupa unul in pantaloni scurti..or..whatever,ati inteles ideea :-) mai ales k f multe(din cate am obs eu),pun accent destul pe felul in care se imbraca el..:rolleyes2

orlando 31-05-06 20:48

rally si acum pe bune de cate ori ai auzit zicandu-se printre colegele tale sau fete pe strada...moa ce tare e ala ca e imbracat de la nush ce firma renumita si scumpa...
mie a inceput sa mi se faca greata de proaste care cred ca dragostea consta in tzoalele de pe baiat...;)

minirally 31-05-06 20:51

Quote:

Originally Posted by orlando
rally si acum pe bune de cate ori ai auzit zicandu-se printre colegele tale sau fete pe strada...moa ce tare e ala ca e imbracat de la nush ce firma renumita si scumpa...
mie a inceput sa mi se faca greata de proaste care cred ca dragostea consta in tzoalele de pe baiat...;)

nu`mi amintii..te rog..am fost prezenta la multe scene de genu.."daaa,ai vazut ce blugi avea?!scria pe picioru drept GFF!",si multe altele..orlando,macar de ar fi dragutz,si imbracat bine,dar cand sunt urati,si imbracati bine..nu le inteleg cum pot sta...:rolleyes2

Gabi 31-05-06 20:56

Atata timp cat esti curat si haina sta bine pe tine, e ok, da' cand incerci sa fii in pas cu moda, desi tie nu-ti sta bine, e de rau. Eu nu ma vad cu ochelari de scafandru pe ochi si nici cu blugi rupti. Pur si simplu nu pot sa port asa ceva!

Cat despre frizuri... eu sunt cel mai smecher, ca se rezolva cu masina de tuns, masura 1, bzzzz, bzzzz, bzzzz si gata :wink:

Repet: a fi in pas cu moda, nu inseamna neaparat ca-ti sta bine imbracat, frezat, fardat, asa!

Bafta!

orlando 31-05-06 22:05

Gabi ai foarte mare dreptate...sunt multi care tin pasul cu moda dar sunt niste patzachine...adica nu le sta bine...
cel mai bine e sa fi si un pic modern,in pas cu moda si sa ai propriul stil!
Haina il face pe om?sunt multe fete care zic ca DA ;)

Gabi 31-05-06 23:37

Quote:

Originally Posted by orlando
[...] Haina il face pe om?sunt multe fete care zic ca DA ;)

Cel putin estetic, DA! Ia mazgaleste-te pe fatza cu vreo 2 carbuni, ia-ti niste zdrente (a se intelege haine :lol:) pe tine si o pereche de Adibas rupti in picioare si ai sa observi o mare diferenta fata de modu' cum te imbraci acum.

Bmwaldo 01-06-06 00:04

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
In primul rand e dureros faptul ca unii se imbraca dupa ce vad la altii ,si merg pe considerentul ca .. deh... asta se poarta, sunt toti handicapatii aia in liceu , cu ceva banuti de la mamica si de la taticu , care o ard NUMAI in roz, tricou-blugi ... ok , insa unu a venit in niste pantaloni 3 sf. roz, + tricou roz, adidasi roshu aprins , i-am recomandat azi sa dea o fuga pana la gay fest =))
desigur, mi-a raspuns : da ma , si tu stii cum e cu moda , i-am zis ca nu , nu stiu , macar stiu sa nu ma fac de ras .. cu moda pisdi...
again , se vbea de... a pune in evidenta partile fmnine ... :) de acord, sus cu chestia asta, insa daca ... firele d par dp langa buric ... sunt .. chestii feminine ... C MM PORTI TRICOURI PESTE BURIC DACA STII CA ?! urasc cand vad chestia asta, ma scarbeste !
si hai sa vbim despre chulo boys =)) retardati , in 1000 de culori , cu vopsea in par si parul orientat in 12479 de directii , cu ochelari care sa le acopere juma de fatza dar... ce pot spune, asta-i moda, ce stiu eu ce-i frumos , fitze , fitze , si iar fitze ... dupa un capac. .. mai dispar fitzele, va garantez ;)

Santos ... si eu port roz ... da ma stii .. tu stii dak`s fitzos sau nu ... da` pana acu sa te iei la bataie cu cineva din cauza unor " fitze " ? Geez... nu mai suntem in evul mediu ..cel putzin asa tind sa cred :lol: in fine .. rozul a cazut .. nu se mai poarta ... acu in tendinte e verdele si movul cum am mai zis`o ... si mai sunt cateva culori care nu se vor demoda niciodata : bleumarin / albastru / rosu .. si cele 2 non-culori : alb si negru :D :D ...asa k .. moda tzine si de gust nu doar d culoare ...dak stii sa le combini si sa iti dea o marca ...sa te reprezinte pe tine .. sa ai stilul tau .. ar fi foarte bine .. dak esti un papagal care intra cu 10 mil intr`un magazin si ii face praf...pe ultima colectie care sta k pe gard p el ... inseamna k n`are viata copilashu` ala :lol:

orlando 01-06-06 10:07

Quote:

Originally Posted by Gabi
Cel putin estetic, DA! Ia mazgaleste-te pe fatza cu vreo 2 carbuni, ia-ti niste zdrente (a se intelege haine :lol:) pe tine si o pereche de Adibas rupti in picioare si ai sa observi o mare diferenta fata de modu' cum te imbraci acum.

si asta este dureros...eu stau si ma gandesc ca poate un om pe care il vad asa mai neingrijit sau mai neavut a fost ceva...si am avut ocazia sa cunosc un fost medic profesor ajuns cum mi-ai descris tu...si eu zic ca merita respect acea pers si asa cum era imbracata...
dar sa fim ontopic!

Bmwaldo 01-06-06 22:13

nimeni ? nimic ? ... ceva idei ... :D :D

RA_2fast4u 04-06-06 19:11

Quote:

Originally Posted by Walderrama
nimeni ? nimic ? ... ceva idei ... :D :D

desre ce?

in legatura de ce se zicea mai sus: nu haina nu il face pe om, da il ajuta a drak de mult :P si asta nu tine de respect, ci de imagine ;)

Bmwaldo 04-06-06 21:22

in legatura cu hainele cu parul ... ceva idei ...de imbracaminte .. poate si poze ... ar fi un lucru bun ...asa am putea imbunatatii " look"ul ...:D :D

ssgia 04-06-06 21:39

o sa revin si eu cu kteva poze maine :D

valib 05-06-06 12:07

creasta devine deja un fel de 'secta'...
:):):):):)
ma deprimati oameni buni....zici ca toti sunteti mari cocoshei
:):):):)

cred ca am vazut vreo 40 oameni ieri la 4t day revenge...toti cu creasta, unii mai ingusta, altii mai lata

nasol

EvLSant0S 05-06-06 12:45

haha, cat d sec, bravo , true, e urat sa .. vezi .. in fine , te imbraci cum te simti bine ,nu trebuie sa te iei dupa nimeni si dupa nimic , doar o parere ..

valib 05-06-06 12:55

ai dreptate santos, dar vezi tu...lumea 'e prost'...si daca unu face ceva...repede toti se iau dupa el
:):):):)
prin carti...se mai numeste fenomenul 'TURMA'
cu influente balcanice...
:):):)

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning