![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
eh..cat nu va plac voua baietii astia,funky,cu ochelari cat capu,cu tricouri roz si creste in cap..dar..f multe fete intorc mai repede capul dupa un asa baiat,decat dupa unul in pantaloni scurti..or..whatever,ati inteles ideea :-) mai ales k f multe(din cate am obs eu),pun accent destul pe felul in care se imbraca el..:rolleyes2
|
rally si acum pe bune de cate ori ai auzit zicandu-se printre colegele tale sau fete pe strada...moa ce tare e ala ca e imbracat de la nush ce firma renumita si scumpa...
mie a inceput sa mi se faca greata de proaste care cred ca dragostea consta in tzoalele de pe baiat...;) |
Quote:
|
Atata timp cat esti curat si haina sta bine pe tine, e ok, da' cand incerci sa fii in pas cu moda, desi tie nu-ti sta bine, e de rau. Eu nu ma vad cu ochelari de scafandru pe ochi si nici cu blugi rupti. Pur si simplu nu pot sa port asa ceva!
Cat despre frizuri... eu sunt cel mai smecher, ca se rezolva cu masina de tuns, masura 1, bzzzz, bzzzz, bzzzz si gata :wink: Repet: a fi in pas cu moda, nu inseamna neaparat ca-ti sta bine imbracat, frezat, fardat, asa! Bafta! |
Gabi ai foarte mare dreptate...sunt multi care tin pasul cu moda dar sunt niste patzachine...adica nu le sta bine...
cel mai bine e sa fi si un pic modern,in pas cu moda si sa ai propriul stil! Haina il face pe om?sunt multe fete care zic ca DA ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar sa fim ontopic! |
nimeni ? nimic ? ... ceva idei ... :D :D
|
Quote:
in legatura de ce se zicea mai sus: nu haina nu il face pe om, da il ajuta a drak de mult :P si asta nu tine de respect, ci de imagine ;) |
in legatura cu hainele cu parul ... ceva idei ...de imbracaminte .. poate si poze ... ar fi un lucru bun ...asa am putea imbunatatii " look"ul ...:D :D
|
o sa revin si eu cu kteva poze maine :D
|
creasta devine deja un fel de 'secta'...
:):):):):) ma deprimati oameni buni....zici ca toti sunteti mari cocoshei :):):):) cred ca am vazut vreo 40 oameni ieri la 4t day revenge...toti cu creasta, unii mai ingusta, altii mai lata nasol |
haha, cat d sec, bravo , true, e urat sa .. vezi .. in fine , te imbraci cum te simti bine ,nu trebuie sa te iei dupa nimeni si dupa nimic , doar o parere ..
|
ai dreptate santos, dar vezi tu...lumea 'e prost'...si daca unu face ceva...repede toti se iau dupa el
:):):):) prin carti...se mai numeste fenomenul 'TURMA' cu influente balcanice... :):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning