![]() |
Re: Diorama 1/36 - Accident auto
ce tare ideea de noapte si farul aprins :-) arata tare, cu exceptia stalpului de lumina (pare cam nerealist)...in rest, keep up the good work!
|
la stalp mai am de lucrat,deci nu e gata:-P
|
apropo, ai incercat sa vezi cum arata cu Logan Politia Rurala? Nu de alta, dar Dacia e 1/43, si Honda (Honda e, nu?) e 1/36...zic sa nu pare mai mare o masina ca alta, ca asta strica tot realismul
|
2 Attachment(s)
DA am incercat.
DA e Honda. - uite pun si 2 poze sa vezi.e o mica diferenta,dar nu stiu inca daca o sa pun loganul acolo.Daca fac rost de o dubita de politie sau ceva. |
Da intradevar este o diferenta, dar nu foarte mare, eu zic s-o lasi asa. Sunt masini de politie la 1/36, de ex. Ford Crown Victoria 1/36 de la Welly, cu care nu s-ar vedea diferenta de scara, dar mie imi place cu Loganul cum arata :-)
|
ai acolo in poza cu picioarele de la strada un omulet cu o drujba...incearca sa il pui si sa il vopsesti ca si cum ar fi descarcerare si... pune si o ambulanta si o masina de tractat (daca vrei te ajut cu masina :D)
|
poti pune o poza cu masina?:-?
|
Ce bolnav esti mah =)))) Foarte tare , mai ales omuletii cu drujba :)))
|
idei:
-Un cap de tir unde a intrat masina -Pompieri -Banda dinacea interzis acesl in zona -Afuma umpic masina deoarece a fost afectat motoru si prin scantei a explodat -O masina dinaia de le ridica pe rampa ca imi sta pe limba -Curiosii de prin zona... -Masini care au avut contact cu accidentu ( sa fie si ele umpic bulite) si masinile trecatorilor - O echipa de la antena 1/pro tv |
sunt foarte bune ideile,dar nu am ce imi trebuie...poate ai si tu si vrei sa ma ajuti...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mie imi surade ideea care vrei tu sa o faci dar de aici pana a o face alti sau unu sa iti trimita masina de politie altu platforma altu omuleti atunci unde mai e munca ta asta de a ti le aduna/confectiona singur,Diorama e frumoasa daca e cat mai mult facut de tine cat e posibil nu doar o macheta si restu primite de la alti :| ;) Spor la treaba sa vedem ce iasa intr-un final. |
Quote:
|
daca o sa gasesc ceva si o sa consider ca ai nevoie o sa iti zic sigur caci si eu eran pasionat de accidente in copilarie am facut o groaza de masini praf
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning