![]() |
Re: E 30 DIVISION
ai fost la 4tuning? k nu te am vazut nici la cerculete si nici pe stand....am crezut k poate te bagi si tu cu noul tau club la stand, dar nu te am vazut, si nici la final knd a fost concursul nu te am vazut, am zis k poate te vad la niste cerculete :P....
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.s - o poza cu ticoul doar al meu este gresit in loc de S a pus Z :D |
aha, am inteles.....frumos tricou....vreau si eu unu.....primesc? ;;)
|
la anu nu e problema de stand, masinile sa fie gata ca cel putin eu unu m-am saturat de a mea.:D:D
|
Quote:
P.S- pana la nu mai este sa vedem cum facem sa ajungem in mai la cursele din Tulcea :D ETAPA INTERNATIONALA DE CURSE TIP ACCELERARE 402m DELTA DRAG CHALLENGE 16 MAI 2010 Locatie: Aeroportul Delta Dunarii, Tulcea |
ajungem ce mama masii!!! :)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
yupiiiiiiiii....nu conteaza cat dureaza........dar sa nu uiti....ms :*
|
mai este un urs aici care vrea 2 tricouri :) ... am vazut destui oameni "rai" pe aici :P
|
Quote:
P.S - cursa din tulcea este acum pe data de 9 mai mergem?? Regulament particular A.C.S Delta Drag Racing Data cursei : 9 Mai 2010 Tip eveniment : Cursa de accelerare 402 m Locatia : Tulcea, Aeroportul Delta Dunarii A.C.S.Delta Racing Crew reglementeaza desfasurarea concursului de accelerare Delta Drag Racing – conform prezentului Regulament Particular. Capitol 1 – Conditii de participare pentru automobile (categoria STREET), concurenti si publicul spectator A. Taxe de participare A1. Taxa participare concurenti : 100 RON / participant A2. Taxa participare spectatori : 10 RON / spectator |
bifeaza ma prezent :D
|
Quote:
|
pune-ma si pe mine la socoteala Basescule. Dar nush inca daca voi fi doar spectator sau participant sa vad cum stau cu motorul pana atunci:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning