![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
Quote:
|
e vremea prea nasoala zic eu,prea frig....in fine cum va hotarati voi.
|
Quote:
|
Quote:
|
ma mai uitam si la alte cluburi din tara...cred ca noi avem masini tari:))))..ma uitam la altii numai stocuri de masini..sau o folie si gata club:))..nu ca am eu vreun bolid dar sunt unii de baga un corsa 2007 in 2 usi si zic ca e tuning....mai bine o dacie din 88 care a pus omu amprenta pe ea decat o masina noua si stock...d
|
intru si eu cu un trabant se poate :))))) dar stock :))))
|
Quote:
|
am dat pe pagina principala de la cluburi dupa 4 tuning...ori masinile alea au vreaun tuning la motor impresionant ori sunt bagati acolo ca sa fie la numar....si la noi sunt masini mai simple(cu mai mici modificari) dar la unii chiar sunt unele stock.
|
Quote:
|
nu ai de unde sa stii k poate sa arate jalnic la exterior shi la 402 m sa te leshine :) cum e a mea :)))
|
da , dar sunt cam rare ... :D si oricum knd te pui la start ii auzi cum toarce motoru si e vre-un cazan de masina care ascunde o bestie sub capota .. :))) majoritatea acum se bazeaza pe look
|
gen cum era a lu ely de nu arata cine stie cum dar la motor.......
|
am vb in seara asta si cu un prieten de la Ramnicu Sarat..l-am pus in tema cu deschiderea unei filiale si acolo dar cu conditia sa aiba ceva masini cu modificari ...o sa ii dau id baiatului de acolo lui cosmin si o sa stabileasca ei mai multe..sper sa fie treaba si sa ne extindem.a zis ca de inceput nu are in cap decat 3-4 masini dar oricum pt un oras care este cam mititel daca se strang undeva la 7-10 masini reprezentative e bine..si in plus ca face legatura cu iasiul..zona moldova...inainte sa vb cu baiatul din ramnic i-am cerut si parerea lu cosmin si a zis ca e deschis la orice....acu sa vedem ce se poate face.
|
Propunere nume:
Next Level Racing |
Mi se pare ca suna bine si "Explicit Racing" dar e luat, la fel ca si "Unique Motorsport"
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning