![]() |
Re: CJ 66 HAN
pai am zis mai sus ca am dat jos dunga si se vede prea tare urma pe vopsea si nu iasa nici cum ... am incercat cu polish cu benzina cu tot tacamu si nu a iesit ....
|
te intereseaza doua le dau mocaflanse de la 3 gauri la 4*100
|
Quote:
|
Quote:
of: :)) tio placut cu am trecut pe langa toti la semafor cu meleu ? :)) |
9 Attachment(s)
ceva prospaturi :) ....
deocamdata masina e pusa la vanzare .... daca nu o vand la vara vreau sa ii dau o vopsea noua si sa arate intr-un final ca si in ultima poza.... :) |
Ce ai putea face pt imbunatatirea aspectului :
- Jos dunga aia alba de pe luneta - jos ala de pe plafon - jos dunga cromata de pe bara spate - jos dungile cromate de pe alea care lumineaza numarul - ai putea sa dai jos si scrisurile cu dacia 1310 si ls - jos cu dunga neagra care urmeaza linia masinii - presupun ca asa zisele ploape sunt din autocolant, ai putea sa le dai jos - renunta la sigla de reno ca e dacie toata ziua! - jos cu dungile cromate de pe oglinzi - jos cu dungile cromate de pe bara fata - alea dintre bara si prelungire prinse cu banda izoliera sunt fasii de leduri?ar fi bine sa renunti si la alea. Spor la treaba! |
daca erai pe faza ziceam dece nu pot renunta la dungile negre deocamdata :P .... pentru ca nu imi permite bugetu sa o vopsesc
|
draguta,dar dai macar bara aia de pe plafon jos ca nu ii vad rostul:-)
|
e ca si data jos ...:) ca de mult mii in plan sa o dau
|
daca ai face ce ti.a sugerat ingerasul cred ca ai avea o masina frumusica, si renunta in primul rand la pleoapele alea, daca vrei sa fie agresiva trage capota peste faruri e mai bine decat cu autocolant;)
|
cumpar aprindere electronica pentru dacie ....
|
chiar nu are nimeni o aprindere electronica de vanzare ... sau o informatie de unde pot cumpara ????
|
Andreigame vinde o aprindere buna rau de tot.
|
pret, detalii , legatura cu respectivul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning