![]() |
Re: Intamplari cu politia romana
Intre Sfantu Gheorghe si Tragu Secuiesc, mergeam pe la ora 19:45 cu 90 km/h ca imi facusera masinile cu farurile, ajung in dreptul masini de politie care era cu radaru, ei imi fac cu faza lunga si semnalizeaza sa vina dupa mine. Trag pe dreapta, se opresc in fatza mea, ma duc la ei, si ei imi zic: Care e problema? :lol: :lol: , si zic eu: Pai nu mi'ati facut cu farurile, si domnu: Noi nu ! :lol: :lol: :lol:
|
Re: Intamplari cu politia romana
hehehe .. faza tare in bucuresti pe la piata munci m-am luat cu un golf 3 .. ala o ia prin pasaj . pana la urma io o iau pe langa sa fac dreapta spre diham rosu pus la semafor mandru o iau pe langa pasaj si peronu de tramvai unde e locu stramt direct pe rosu viteza frana de mana curba dau talpa.. :D ma duc si vad ca vine unu dupa mine era noapte nam vazut ce masina era .. imi da flashuri io mama - asta vrea sa se traga cu mine :D il las sa se apropie .. o calc ajung pana la 160 vad rosu la semafor la patinoar franez usor . .. si cand prietena imi face semn uitate in stanga .. ma uit gaboru jumate iesit pe geam .. dadea disperat din baston .. rosu la fatza si inghetat. .. :D opresc cobor gaboru injura de mama facolui ca cine mi-a dat carnet ca sunt nebun etc etc. putina spaguta si cunostinte am rezolvato:rolleyes2 ..
Inca una pe soarelui radar ..( lam dat putin peste cap :D) nam oprit ei dupa mine cu loganu :)) noapte nau apucat sa imi vada numerele cred .. iam dat pana la iesire .. dupa autostrada mi-au dat saraci flashuri disperati .. dar sau potolit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning