![]() |
Quote:
P.S.:Merci pentru urari! :) Quote:
|
aa
sal mike ... a fost belea in seara aia mane..... merci de invitatzie si la multzi ani inca o data te poop papapappa mai vb
|
Hehehe a fost mishto...vorbim deja la Intalniri sa facem o intalnire toti membri 4tuning din Craiova acolo...eu am propus in weekendul care vine.Ala e loc perfect pt. chefuri.Merci pt. urari!!!
|
mikey..nici io nu ti`am zis la multzi ani :ashamed: da` cu intarziere merge..decat niciodata :bunch: de la mine pt tine!..gata te facui fata :wink: asta e...scuzele mele :ciggy: ...apropo..io`s carla..sa nu te sperii cumva de msgu` meu!...so LA MULTZI ANI! sa cresti mmaaareee maarreee maaareeee :workout: si sa ai grija de tine! te pupicesc!
|
Quote:
|
nu m`a convins..ci pur si simplu am vrut eu sa vin p`acilea printre voi 8) ...sa va torturez :bat: kiddin`..cu placere pt msg si sa va distratzi la chef azi :lol: sa bei si pt mine o dushca :drunk:
|
Offtopic - nu se mai face nici un chef azi; ramane pentru 11 septembrie - poate mergem mai multi atunci.
|
ma gabi..io nu bag mana`n foc...da` daca se face sa fie mijto..ca ala de data trecuta :wink: ...desi io si al3xius n`am mai venit pan` la urma :oops:
|
Ultimul offtopic: care data trecuta? Sambata? Nu s-a mai facut nimic :)
|
LAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAANI MIHAI!!! Tot ce iti foresti, cele mai tari masini, cele mai frumoase fete, sanatate, super fericire si mai ales sa nu uiti de mine dupa ce`o sa le ai pe toate :oops:
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :hug: :icon_kiss :bunch: :baby: |
LA MULTI ANI MIHAI SI DIN PARTEA MEA ! :wink: SA FII IUBIT!
|
La multti ani si tot ce iti doresti Razvane ( DJ-23-SLK ) !! Sa fi iubit si insanatosire grabnica :lol:
|
Happy birthday Razvan :wink:
PS: nu mai da \"binga\" la masina :P |
Multumesc!! Frumos gest! E bine ca a sesizat cineva :P :P :lol:
|
La Multi ani Razvan! si insanatosire grabnica ! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning