![]() |
Re: Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?
La a mea nu vreau sa aud urmatoarele:
1 ...dar eu vreaaaaaaaaaaaaau waaaa waaaaa -- fix cum fac acei copii mici in magazine, se plang de ceva pe moment pana le dau si brusc se opresc :) si mai face si o fata ca in desenele alea animate cu acei catei cu ochii mari si urechile pe spate 2 Puiuuuu ?! clar urmeaza ceva ce stie ca nu-mi place, sau nu vreau sa fac etc etc iar eu spun : uimeste-ma hai si-mi fac cruce in timpul asta si radem ca prostii :D 3 intrebari legate de trecut, trecut de care eu chiar am uitat si nu-mi pasa---dar greu ii vine sa creada nu inteleg de ce. |
In fiecare cuplu se "nasc" expresii d-astea... spre exemplu, legat de faza cu ochii mari si buza lasata, aveam eu o raspuns pe care il foloseam mereu cand primeam un "NU", si acela e: "Da`mi doreaaam..." :sadblinky
Si mai e o faza non-verbala pe care cred ca nu si-o doreste nimeni... Cand ITI DA PRIVIREA! :bat: |
Iubitului meu de exemplu nu ii place sa mai vorbesc urat sau sa injur , si are dreptate ca mai aud pe strada fete/femei care injura si vorbesc oribil si mi se face pielea de gaina ...bine ca mai sunt si exceptii daca se intampla ceva normal ca injur si eu :lol: dar asa in general ...puppy :love:
|
Cel mai mult m-a disperat intrebarea: "Iar fumezi?" si face o fata de aia cum a spus si Eugen si eu MOR !
|
Asta se rezolva simplu :)) ia'ti o fumatoare :)) (glumesc) dar cred ca se rezolva cu un simplu DA :)...ce urmeaza dupa is frazele care nu vrei sa le auzi defapt :))
|
In general nu-mi prea plac fetele care fumeaza.
Si inca o chestie care am primit-o in seara asta:"daca nu pot sa adorm te sun"(sa-i cant eu?) |
majoritatea enumerate si mai sus
iar fumezi? - da nu ma lasi sa-ti conduc masina? - nu dc nu-mi spui ca ma iubesti? - abia au trecut 2 luni de cand ne cunoastem :| tre sa vorbim - hmmm... "faci ce vrei" - nimic bun nu vine dupa chestia asta ca daca , chiar faci ce vrei e vai si amar de tine dupa :D vreau sa luam o pauza - e clar! am nevoie de putin timp sa ma gandesc sa iau decizia buna - clar! cam aste imi vin in minte acum..nu se aplica pe moment dar sunt asa ca generalitati :D PS : aia cu "iar fumezi?" inteleg oarecum ca numanui nu-i place sa sarute o scrumiera :D dar no..un viciu am si eu |
dureros ?? hmmm....... "cel dinainte era mai bun si nu imi facea ce imi faci tu" :) raspuns.... "de ce nu ai pastrat numarul" :)
|
"Daca ai alege intre mine si masina, ce ai alege?" aaaa, evident ca se stia , masina.
" Sigur nu ai nici o treaba cu ea?" " Nu stai mult diseara cu baieti" Sunt mult mai multe , o sa fac o lista. |
Quote:
Discutiile despre foste nu ca nu ne plac, doar sunt irelevante si fara niciun sens. De ce-as vorbi despre fosta prietena? La "faci ce vrei" - oricum faceam, si daca nu-i convine, problema ei. A, si daca-mi face ca un copil mic cu dar eu vreaaaau waa waaa in momentul ala eu am zis "pa" si am plecat:lol: Cat despre condus cu prietena in masina, merg normal, nu fac nicio vitejie, e o prostie sa incerci s-o impresionezi cu de-astea, dar daca-mi zice ca las-o-ncet, nu fa asa, vezi ca nu stiu ce, nu-l depasi pe ala etc, ma fac al dracu si fix aia fac. Nu suport sa mi se spuna ce sa fac:lol: La fel si daca-mi spune sa nu ma intalnesc cu prietenii sau sa nu stau nu stiu cat ma enervez in ultimu hal. Nu-si baga ea nasul in relatiile mele cu prietenii mei. "Daca nu pot sa adorm te sun": ii zic ok, dar poate sa sune linistita, ca daca dorm sau vreau sa adorm nu-i raspunde nici dracu. Apropo, cand vad de la prietena 4-5-6-n apeluri pierdute pe telefon fara niciun motiv important imi sar dracii rau. Daca nu raspund o data, de 2 ori e evident ca n-o sa raspund nici a 4a sau a 5a oara. Dar, daca am o prietena care sa nu faca aiureli de genul celor de mai sus, inghit orice si-i fac pe plac. Ma pune sa ma uit la un film nu stiu de care, ma uit. Imi zice ca e obosita sau poate doar s-a plictisit la petrecerea mentionata de MDB, ii fac pe plac. Imi zice sa ma imbrac nu stiu cum, daca asta o face fericita, asa ma imbrac. Sunt chestii pe care nu trebuie sa i le refuzi unei fete, dar sa nu exageram. |
Quote:
|
....:NU
|
Quote:
|
Aia cu "Faci ce vrei" e mortala. E una din frazele care pe mine ma enerveaza la culme cand o aud din gura prietenei. Faci ce vrei...adica eu te intreb degeaba? Iti cer parerea tu imi spui faci ce vrei. Altfel spus...fac cum vreau imi sari in cap ca de ce fac asa k bla bla bla...k la ea nu ma gandesc (daca is chestii care tin de ea)...sauuu fac cum iar placea ei si din nou nu e bine...ca incepe sa te toace ca teai gandit si la cealalta varianta...deci cand auzi un "faci ce vrei" oricum ai dao nu e bine :)
Mai este pentru unii cunoscutul "nu mai pot" sau "am obosit" sau chestii de genu care cand le auzi ti se lasa entuziasmu'... -------------- Dar nu a zis nimeni de durerosul "Nu te mai iubesc" spus in toate formele lui adica "nu te mai iubesc, imi place de altul", "nu te mai iubesc, vreau sa luam o pauza sa vad ce simt"...atunci se cam termina smecheria daca era dragoste in cuplu...cand auzi asta 1 data ti se pare o gluma nesarata, ti se pare ca se'nseala...refuzi sa crezi...si acum la modul cel mai serios, cand iubesti o fata si vrei sa ramai cu ea toata viata, cred ca asta este singura chestie care nu vrei cu adevarat sa o auzi...sau cea mai rea dintre toate. Eu asa cred... |
"faci ce vrei"
... ce ai ? r: "nimic....." :) etc ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning