![]() |
Re: High Speed Drivers
vorbiti cu matei... sa vada si el care e treaba... si poate le rezolva el
|
o da...rezolva matei tot=)),mai bine mergeti la un service autorizat in leg cu barele:D
|
Cand i-am spus lu' matei de asta, a zis ca trebuie sa le vada si le rezolva daca poate.
|
3 Attachment(s)
Am vazut k sunt si eu trecul pe prima pagina, asa k voi pune vreo 2 pozici cu matza mea.
|
Cand se mai incalzeste, te rezolv eu cu niste poze:twisted: Mai am cativa pe lista. Abia astept sa se mai incalzeasca si sa se usuce pe jos. Mi-e dor de "joaca" de vara trecuta. Cum zicea si Hutanu, "ce bine suna...", unii stiu despre ce e vorba:D
|
dap,inclusiv eu:twisted:,ce pot zice...pustiu are talent:D abia astept sa se incalzeasca
|
A-nceput de ieri s-apara
Cate-o groapa de rahat. Vremea s-a mai imbunat, Strazile-au ramas prin tara Ca la sat. Sunt transee, nu sosele Nu poti "driftui" deloc Caci sunt gropi din loc in loc Mari cat sa-l ascunzi in ele Si pe Boc. Si cand ploua toate-au apa Nu se vede, dar precis Ca se-ascunde un abis Cam in ori-si-ce baltoaca E de vis Nu soferii sunt miopi Cand conduc.Ci trebui spus, C-au o mare vina-n plus: Si sunt "prosti de dau in gropi" Cei de sus. Zici ca merg pe-alta planeta Avem gropi ca-n cimitir Nu le treci nici dac-ai TIR. Si voi vreti rovinieta? Hai sictir ! |
scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine....:))=))
|
Tare poezia:D si atat de adevarata:D
|
3 Attachment(s)
Prezint si eu bolidul meu :D
|
tare poza .....membru si masina ;)...succes cu clubul baieti!! si multa bafta in competiti
|
multumim la fel si voua madalin...
|
Quote:
|
Poti fi sigur de asta:twisted::twisted::twisted:
|
bine vam gasit ;)