![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
Nu am avut spor, m-am trezit destul de tarziu si mai mult m-am plimbat prin Carrefour si acasa...Dar de maine daca se incalzeste ma ocup de ce mai am de facut. Sper zilele astea sa demontez si caloriferul de caldura de la masina mea. Pana atunci, m-am chinuit cu banzay ieri la senzorul de viteza vss sa il scot de pe cutie sa il inlocuiesc, insa nu a vrut de nici o culoare sa iasa (nici cu mana libera, nici cu cheie, patent,etc...) din cauza uleiului curs pe cutie si intarit.
Felix, felicitarile mele pt cat de dedicat esti lucrului la masina...intr-adevar e o placere. |
Senzorul VSS tip VA sau VB, il vei putea scoate cand da caldura si dupa ce ai spalat motorul si cutia la o spalatorie. Asa nu ai nici o sansa si daca fortezi risti sa rupi pinionul.:idea:
@Bolt diferenta intre a filma in teava de esapament si a filma de la distanta stiu si eu ca e destul de mare, insa nu stiu cam cum se va auzi dat fiind faptul ca nu dispun de scule performante. Pe mine ma intereseaza masinile, nu aparatele foto. Daca nu-mi va place sunetul, iti spun deschis si atunci voi modifica esapamentul original cum am facut la Cielo. https://www.youtube.com/watch?v=4IxOgsAV-ew |
Intradevar multa pasiune pt. masini.Felicitari , multa bafta si sanatate ,ca sa poti sa-ti duci si proiectul cu Nubira pana la capat.
|
3 Attachment(s)
Am montat esapamentul:peace: Se aude superb, exact cat trebuie. Are un sunet baritonal mai ales in ralanti. In ture nu se aude tare. Parca ar fi trebuit ceva mai tare, insa merge si asa. A fost destul de munca deoarece traseul a necesitat modificari. Trebuia schimbata toba oricum, pt. ca cea a masinii am gasito cu o gaura de toata frumusetea:lol:
|
Nice , vad ca deja ai inceput modificarile.
Apropo , ai gasit suspensie ? |
Inca nu, dar la banii la care aduci tu zic pas. :lol:
|
Quote:
|
sal nt98adu am si eu o nubira 1 si vreau sa stiu si eu de unde ti-ai achizitionat farurile si xenoanele da`mi te rog un add la id-ul [email protected] mersi mult
|
valex da pune-ma si pe mine in legatura cu prietenul tau :D dak il cunosti
|
Quote:
Toate piesele le-am cumparat de la www.RedZoneTuning.ro :-) |
da bine noua toba pe nubi8)
|
2 Attachment(s)
Si astazi un short-shifter cum am avut pe Cielo.8) Alta treaba, alt mister!:lol:
|
1 Attachment(s)
esti aur :lol:cat am cautat sa fac si eu la a mea asa ceva :lol: am si eu cateva intrebari 1:cum scoti bratu ala de sustinere ca are niste nituri le tai? dar ce pui in locul lor un surub ce ?
2:cat trebuie taiat din acea piesa ca sa scurtezi cursa schimbatorului ? ps :scuze ca tot pun intrebari pe aici dar tare vreau sa fac si eu asta ca ma scoate din sarite schimbatoru zici ca mestec in mamaliga |
M-am uitat de vreo 10 ori la poza postata de tine, insa nu-mi dau seama cum ai reusit sa scoti timoneria cu tot cu suport:shock
Timoneria este exact ca la Cielo daca ai Nubira 1. Pentru Nubira 2 intoarce poza in pozitia cealelta sa vad in cap ce o tine. Treaba nu e complicata. Trebuie sa tai din capatul scurt 12mm si sa adaugi in cel lung 14mm. |
3 Attachment(s)
Uite niste poze: @Lao sa traiasca!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning