![]() |
Re: [my scoot] keeway hurricane ...
Preventiv tu incearca sa faci ceva cu consumul ala!Daca mai ai de gand sa il tunezi ....Pai cred ca consumul iti ajunge aproape de 10 :lol:
Mai bine fati motorul sa functioneze in parametrii normali si porma te ocupi de tuning;)Parerea mea! |
de curand am achizitionat un filtru sport..lam montat pe scuter. dar scuterul se ineaca ....nu fuge mai mult de 15 la ora ....ce sa fac ????
|
sa-i pui inapoi filtrul original
|
Re: [My scoot] Keeway Hurricane
cu zapada din iarna asta ...nustiu cum ,a iesit furtunul care duce de la pompa de ulei in motor ...si curgea ulei pe langa ....in timpul functionarii,scuterul meu a mers fara ulei ? el inka mai merge ,so fi calat motorul ?
|
depinde cat timp ai mers cu el fara ulei,dar sa nu ai surpriza sa ti se gripeze,ca atunci il poti "arunca", daca il desfaci acum pariez cu tine ca e "albastru"... un vecin la un kimco dink 125 tot asa a mers fara ulei si i sa gripat boltzu de la piston pe biela(era albastru) a taiat pistonu pe jumate sa poata sa scoata boltu,la scos ca cald .. cred ca a strambat si biela ca a batut in boltz si...
|
Quote:
|
cum sa iti zic mai pe intelesul tau?.. si mie mi s'a gripat ambielaju odata la RS(adica s'a blocat) ...cam asa o sa fie si la tine.Nu iti doresc asta,baga'i ulei bun sa fi sigur : ulei=viata motorului:D.bafta
|
Quote:
|
inseamna ca e bine,daca iti mai face vreodata probleme cu uleiul poti sa ii pui in benzina direct..
|
poi io oricum ii pun un dop de ulei kand fac plinul la benzina
|
acu merge 60 la ora :X:X:
|
din cat? si inainte cat iti lua?
|
55 :))) la drum intins ...
|
nu mai pui si tu cateva poze cu el?
|
nu imi merge usb-ul la pc ....arata ca si pana acum ...numai ca nu mai are portocaliu pe carene ...e tot gri cu negru .....doar jantele si sispensia spate e portocalie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning