![]() |
Re: KIT INCALZIRE SCAUNE
sal
ok am nevoie de un set |
sal
ok da mi un beep pe nr meu de telefon |
Quote:
|
b-dul unirii 21 bl 21 ap 13 focsani vrancea olaru cristinel
|
Eu am incalzire in scaune dar mi sa rupt la scaunul din dreapta si as vrea sa comand de la tine.Eu am reglaj cu 5 moduri/viteze nu stiu cum sa spun.Merge?
|
Quote:
|
toate comenzile din privat onorate azi!
|
Salut, am montat rezistentele in scaune dar ce ma enerveaza termostatul care mi le intrerupe dupa cateva minute de functionare cand se mai incalzeste in masina, stiu ca e normal asta, ai idee merge sa-l scot si sa pun pe direct?
|
merge,dar nu e recomandat, ca o sa incepi sa arzi: rezistentele, butoanele sau alte lucruri. sau sa stai mereu atent la ele si sa le opresti din buton. Mai bine faci asa, in momentul in care ti-a intrerupt termostatul, opresti incalzirea si ii dai drumu imediat.
|
Quote:
|
Azi am onorat comenzile din privat! Astept altele noi!
|
termostatul se regaseste in butoane? eu as vrea sa folosesc butoanele originale "Ford".. se poate? pret fara butoane?
|
Quote:
|
SCADE PRETUL!
Pentru ca vine vara eu am scazut preturile la incalzirile in scaune! Noul pret este 120 lei !
|
salut, am si eu cateva nelamuriri, deci sa inteleg ca pretul nou este de 120 lei(cablajele + butoanele)?? montarea cum se face adica eu fiind din arad si nu le pun nici pe renault nici logan adica totul e plug and play sau trebuie ceva improvizatii, daca ai putea sa imi explici asa in mare operatiile!! ms si astept un raspuns de la tine
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning