![]() |
Re: Pentru userii din Brasov. Comanda Logan.
2 Attachment(s)
Inca nu am primit raspuns de la Dacia, dar cred ca cei de la ASV nu au facut decat sa ne dezinformeze. Am incercat din nou si softul functioneaza pentru toti pasii pana la finalizare comanda. Ma gandesc sa lansez comanda daca toti confirmati pana la 16:00, si ne intalnim pentru bani dupa-amiaza.
Madalin 1 pick-up si un logan - 54.73 lei Razvan 1 logan - 13,1 lei Eugen 1 logan - 13,1 lei Tzutzu 1 logan - 13,1 lei KingDesing 1 insigna - 9.36 lei eu 2 logan - 23,1 lei -------------- - 126.67 lei(transport inclus) |
ma poti baga si pe mine cu 1 logan si un MCV d-ala mic ? Sunt din Craiova, poti sa le trimiti prin Posta ? Pui tu bani si pe urma trimiti ramburs la mine?
|
Eu zic ca e OK
|
Gata ne putem intalni pentru banuti zicei repede care mai vreti si ce mai vreti. Ma sunara de la Dacia si isi faceau griji de stoc in sensul sa nu comand cateva sute nu 6-7 bucati. Deci este pe stoc, daca lansam comanda astazi miercuri pleaca si joi/vineri le avem.
ASV sa vina la noi sa ia Dacii daca pentru ei nu mai au. Astept postari/pm-uri/telefoane. |
pe mine mai pus?:D am vb pe mess
|
ORA 19.30, LA POSTA DE PE GRIVITEI! CINE VREA NE VEDEM ACOLO! EXACT IN STATIE ... ;)
|
Mda,deci nu pot iesi azi, nu mai am invoire din anumite motive. :-|
Propun sa imi confirmati azi printr-un PM pana la ora 20 sa lansez comanda, urmand ca maine sa ma intalnesc cu voi pentru bani. Incep sa va sun... Later Edit. Razvan va strange banii si mi-i va aduce la poarta deci ramane valabil.:D |
Cine vrea, ne vedem la 19.30 la Posta de pe Grivitei! Facem acolo un calcul simplu si vedem cat vine pentru fiecare de transport (19 ron este transportul total)! :)
|
Cati suntem pana la urma? nuculetul si X1190 sunt in calculul transportului?
|
nu e nici unul pentru ca nu iau nimic, eu nu ma bag cu posta si ei nu au drum la brasov.
Nu stiu Madalin daca mai ia. Ai confirmat tu , Eugen, Tzuztu, KingDesing si eu, nu stiu nimic de la Madalin. |
Madalin acum 2 ore nu avea banii, o sa-l mai sun sa vedem! ;)
Pana acum 3.8 ron / persoana! :) |
Quote:
|
Comanda a fost lansata in sfarsit. Now we wait !:-)
|
Super! Astept sa ma suni sa vin sa iau coletul! ;)
|
Au venit golanii!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning