![]() |
Re: Tuning Pitesti S4C
Multumim frumos,si masina ta a lasat o impresie foarte buna....pe viitor speram ca buburuzele sa lase o impresie mult mai buna tuturor,fiatul 850 va intra in lucru din nou,acum si la interior
|
Poftim id-ul meu de messenger adytzu_tuning si discutam acolo toate detaliile
|
Quote:
Mult succes |
Frumoasa rau de tot BROSCUTA(FIAT)poate am si yo ocazia sa o vad curand:D:D......bafta multa ADY.....
|
Multumim Robert si cu cea mai mare placere esti invitatul meu sa o vezi mai ales ca broscuta(sau broasca dilie) cum ii zicem noi va intra din nou in garaj si din calculele noastre la anul va iesi pe strazi si completa,exterior+interior.....
|
sper ca duminica asta sa vin cu masinuta me........trag sa o termin dar nu prea depinde doar de mine:((......bafta multa
|
9 Attachment(s)
Ceva lucrari de astazi....reparat carena spate yamaha aerox,portbagaj clean logan faza 2 si modificat grila fata logan faza 2(scoasa stema si unite dungile intre ele)
|
hahaha......ADY ai adus tuningul la mioveni pe loganul ala:))))adica aproape de mioveni.....frumos CLEAN......tre sa ne apucam intr-o saptamana 2 maxim si de haionul meu......:)bafta si frumoase lucrari
|
Mersi si cand doresti tu Robert atunci ne apucam de el.....oricum vorbim duminica la intalnire mai multe
|
Nu stiu daca o sa vin duminica pentru ca nu o sa fie gata masina:((astept de vineri un electrician dar nici pana astazi nu a venit sa imi faca instalatia toata:((sunt slabe sanse sa o termin saptamana asta:((poate daca e sa vin dar fara masina.....bafta
|
Quote:
bravo! |
Multumim Andrei
|
frumoase proiecte aveti.Bafta:shock:
|
Multumim si in viitor speram sa va incantam privirea cu tot mai multe lucrari
|
Exista co2 sau electrozi? Poate facem o colaborare la nova ca tre schimbate pragurile si oalele spate :)
Gsi-ul merge si cu usa stramba ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning