![]() |
Re: E30 - B-66-DON (new thread )
Azi am mai achizitionat un E30 :D tot 4 usi motor 2.7 si chiuloasa de 2.5,am ceva de munca si la acel urs are baia de ulei fisurata dar am alta,un stop spart,2 fise impuscate si la interior de munca dar o sa o fac din 2 ursi iese unu bun :D am sa revin cu poze maine pe lumina
|
Neamtzu' revine in forzăăăăă
|
Quote:
baga mare si bafta.... |
Quote:
|
pune poze si cu ala ,sunt curios cum arata :D si bafta cu motorul ala de 2.7 , am condus si eu unul si imi place cum se misca :D
|
Quote:
|
felicitari Neamtzule....sa il stapanesti sanatos si spor la munca
|
Eu zic sa-l faci pe ala si sa muti tot de pe asta (interior 'n stuff) ,asta doar daca are exteriorul cat de cat bun.
Sa fie beton la stii tu. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
POZELE CU NOUA CATARACTA :D |
stiu masina,felicitari,este a tovarasului meu bun.si vecin de bloc cu mine melcu....este o masina bunicica,dar mai ai de bagat bani din ce stiu eu ;) la suspensie,sa schimbi bara aia de pe spate;) motorul trage grav;) :D e ok bv frate sa fie intr-un ceas bun :D
|
azi deja sau facut unele "tranzactii" dupa aia gri pe asta. Neamtzu stie.
|
2 Attachment(s)
Gata incep mutarile de pe una pe cealalta ,si am luat si alt stop drepta sa il schimb pe cel spart :D
|
Sincer nu ma asteptam sa apara asa repede probleme la cea noua dar uita ca a venit ,problema este ca nu se mai deschide nici o usa cheia se suceste putin in broasca dar nimic ,daca aveti o idee cum sa deschid spuneti-mi si mie daca nu sparg geamul si gata :D:D
|
cheama si tu un spargator de masini ca te ajuta ala sigur :P :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning