Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/16457-vt-usergroup-frost_dani-vs-sandrin.html)

ra2 27-04-06 17:02

Re: VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin

scz de offtopic da bulangiu din mne nu poate sa se abtina:lol:....frost_dany te-a cam prins tng cu asta e clar ca tot u esti si mad_mike20...shi dupa felu in care iti pui parte...shi felu in care vb...vb la fel si pe celalat nick(frost_dani)...da hai ca te las pe tne sa dai explicati la lume shi in special lu TNG..bafta;)

frost_dani 27-04-06 17:37

bai care e faza MAD_MIKE SHI CU altii d p forum imi sunt prieteni din cartier sa stiti shi voi.iar mad_mike abia si-a luat compu shi cand si-a facut account p forum i l-am facut yo de la mine din comp,k el nu avea atunci,shi mai suntem shi in aceiasi retea scuze.scuzatil de vb dar e un pic mai vulgar dak il sacaie cineva. iar dak nu vreti sa ma credeti cu ce am scris mai sus treaba voastra;)
yo nu ma simt cu nimic pt k stiu k nu am deaface cu accoumtul lui.....asa..k scuzatima...;)

soricelu 27-04-06 21:32

normal .. cu blatu asta numa tie iti convine .. cum draq ma conduceai la 9-0 si dintr-o data in 1 ora max o urcat pana la nivelu tau

Most_Wanted 27-04-06 22:02

Frost_dani ...mie imi place

?????????? 27-04-06 22:12

..eu lam votat pe Frost_dani...imi place mult

LKS 27-04-06 23:33

foarte stransa situatzia ...frost_dani ...te astept :D

tng 27-04-06 23:40

ce mult a fost de sters :D

intre timp, vad ca si dani primeste voturi la greu ...... ar fi frumos si sa argumenteze lumea , ca sa stim si noi ce voteaza :D

soricelu 28-04-06 12:10

da ma dani .. baga postu la fiecare vot care tzi l-ai dat

frost_dani 28-04-06 14:25

Quote:

Originally Posted by soricelu
da ma dani .. baga postu la fiecare vot care tzi l-ai dat

ma pustanule fara buletin in buzunar acum p mine mai scos din pepeni c treaba ai tu cu mine yo nu inteleg....veziti de ale tale shi dak esti chior uitate mai sus sa vezi argumentari d la baieti....toata harababura asta a inceput d la ideile tale tampite....yo nu mam votat cu nici un alt account decat cu cel care il am.....shi auzi ceva bai stechere yo nu sunt ca tine sau altii sa isi faca alte account-uri sa se voteze....x-(

soricelu 28-04-06 14:36

haha cine vb de pustan ... nu esti nici cu un an mai mare q mine si te bagi in seama

soricelu 28-04-06 14:46

danutz: mai intai casca bine ochii

gangsta_rap2005: casca tu

gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze

danutz: exact

danutz: ai ceva

danutz: in potriva

gangsta_rap2005: nu

gangsta_rap2005: chiar nimik

Eu nu mai fac nici un post p topicu asta .. pauza

frost_dani 28-04-06 14:49

shi c inseamna asta?:-/mah tu chiar nu ai c face k sa t bagi shi te bage lumea in seama......ofofofofofo vai d capul nostru....:))))))

wolfman_mad_driver 28-04-06 16:24

votat pentru frost_dani imi place mai mult cu usa aia ridicata!!!

huidu4love 28-04-06 16:27

Sal fratilor mie sincer imi plac amandoua masini dar mai mult a lui frost_dany ca daca e sa ne uitam asa putin are mai multe chesti decat celalat asa TINEO TOT ASA frost_dani........BFT FRATILOR

tng 28-04-06 17:21

frost_dany ,wolfman_mad_driver ,huidu4love au aceleasi ip-uri
eu stiu ca daca esti intr-o retea, ti se da ip separat, nu toti utilizatorii pe un singur ip ... nu inteleg :???:

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning