![]() |
Re: VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin
scz de offtopic da bulangiu din mne nu poate sa se abtina:lol:....frost_dany te-a cam prins tng cu asta e clar ca tot u esti si mad_mike20...shi dupa felu in care iti pui parte...shi felu in care vb...vb la fel si pe celalat nick(frost_dani)...da hai ca te las pe tne sa dai explicati la lume shi in special lu TNG..bafta;)
|
bai care e faza MAD_MIKE SHI CU altii d p forum imi sunt prieteni din cartier sa stiti shi voi.iar mad_mike abia si-a luat compu shi cand si-a facut account p forum i l-am facut yo de la mine din comp,k el nu avea atunci,shi mai suntem shi in aceiasi retea scuze.scuzatil de vb dar e un pic mai vulgar dak il sacaie cineva. iar dak nu vreti sa ma credeti cu ce am scris mai sus treaba voastra;)
yo nu ma simt cu nimic pt k stiu k nu am deaface cu accoumtul lui.....asa..k scuzatima...;) |
normal .. cu blatu asta numa tie iti convine .. cum draq ma conduceai la 9-0 si dintr-o data in 1 ora max o urcat pana la nivelu tau
|
Frost_dani ...mie imi place
|
..eu lam votat pe Frost_dani...imi place mult
|
foarte stransa situatzia ...frost_dani ...te astept :D
|
ce mult a fost de sters :D
intre timp, vad ca si dani primeste voturi la greu ...... ar fi frumos si sa argumenteze lumea , ca sa stim si noi ce voteaza :D |
da ma dani .. baga postu la fiecare vot care tzi l-ai dat
|
Quote:
|
haha cine vb de pustan ... nu esti nici cu un an mai mare q mine si te bagi in seama
|
danutz: mai intai casca bine ochii
gangsta_rap2005: casca tu gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze danutz: exact danutz: ai ceva danutz: in potriva gangsta_rap2005: nu gangsta_rap2005: chiar nimik Eu nu mai fac nici un post p topicu asta .. pauza |
shi c inseamna asta?:-/mah tu chiar nu ai c face k sa t bagi shi te bage lumea in seama......ofofofofofo vai d capul nostru....:))))))
|
votat pentru frost_dani imi place mai mult cu usa aia ridicata!!!
|
Sal fratilor mie sincer imi plac amandoua masini dar mai mult a lui frost_dany ca daca e sa ne uitam asa putin are mai multe chesti decat celalat asa TINEO TOT ASA frost_dani........BFT FRATILOR
|
frost_dany ,wolfman_mad_driver ,huidu4love au aceleasi ip-uri
eu stiu ca daca esti intr-o retea, ti se da ip separat, nu toti utilizatorii pe un singur ip ... nu inteleg :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning