![]() |
Re: Machete in lucru - KingDesign
poti incerca lejer si de 400 ;)
|
4 Attachment(s)
Un nou proiect de restaurare inceput...
Un VOLVO XC90. Caut si piese pentru acest model. Fabricatie Welly. Mai ales rotile si bara fata a vehicului. Totodata astept si piese pentru proiectul VW. |
ma bucur ca a ajuns...de abia astept sa ii dai o noua viata:D...bafta;)..
p.s:urmeaza sa vina la tine,un 288gto:D |
Multumesc sper sa reusesc
|
A sosit VW din vopsitorie. A iesit mai bine decat ma asteptam, Poze cu masina asamblata.
|
hai cu pozele:D..m-ai facut curios;)
|
6 Attachment(s)
Pozele:
|
Foarte buna ideea si foarte fain a iesit, dar ce s-a intamplat sus in stanga, ai pus mana cand nu era uscat? Bafta la tunat machete.
|
Imi place ideea , se potriveste cu macheta.
data viitoarea sa ai mai multa grija la executie |
arata bine:D....chiar mai bine decat inainte;)...sa iasa si celelalte;)...care vin:D....bafta;)
|
Multumesc pentru apreciere. Astept si celelalte. Volvoul a plecat in service la cineva ca sa-mi faca partea din fata si bordul. Dupa aceea va intra in vopsitorie. Culoarea lui inca ni stiu, ramane sa ma decid pe parcurs.
|
Quote:
ti-am zis ca o sa fie portocalie |
Un al treilea proiect e in curs de a se arata la orizont...
E vorba de realizarea unui Volkswagen Jetta MKV model 2005 scara 1/24 desigur. Acest model nu exista in realitate si sper sa fiu primul care il voi realiza. Pentru asta am o intrebare. Cum pot lipi doua parti de metal unul de altul la machete? |
1 Attachment(s)
Pe un forum strain baietii vorbeau de un adeziv bicomponent care dupa intarire e asemanator metalului (am sa caut discutia si iti spun exact denumirea), dar la noi nu am vazut asa ceva. o varianta ar fi sa lipesti cu Poxipol pe canturi/muchii, iar pe interiorul caroseriei lipesti niste bucatele de plastic cu Picatura (vezi desenul).
De cositorit nu poate fi vorba (caroseria fiind realizata dintr-un material care nu permite operatiunea). Daca ai cum, ai putea sa incerci sa incarci cu alama in zona respectiva, dar finisarea va fi un chin. Edit: 3M Metal Bond sau JB Weld. |
Multrumesc. Am sa caut in Varsovia 3M metal Bondul. Poate voi gasi. Mersi pentru sfat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning