![]() |
Re: Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?
deci daca e stramba si ce?atat timp cat ma simt bine in prezenta ei,atat timp cat ma "completeaza".....nu vad de ce s-ar baga ei
daca e curvis....asta e altceva. |
Pai,cred ca e important despre ce fel de prieteni este vorba...daca-s adevarati,si se strimba....pai,cam da de banuit,nu???Cind esti intr-o relatie,e foarte greu sa observi niste lucruri,pe care ceilalti le vad de la o posta....
Iara tre sa fii prost sa-ti intorci spatele unor prieteni,care or fost cu tine de o vecie,ca vezi Doamne,momentan esti aburit la cap de cineva!!! Poate aveti voi dreptate,dar eu zic ca relatiile vin si merg....doar prietenii adevarati ramin!!!Iar daca esti important cuiva,o sa inteleaga,ce insemna de fapt prietenia!!! |
Quote:
nu da nimeni 2 bani pe prietenii tai... e suficient ca te suporta pe tine, dar sa-ti mai suporte si prietenii... asa-i in general... |
Quote:
Quote:
asta nu inseamna k tre sa renunti la unu sau la altul....sunt 2 chestii diferite ..atata timp cand nu se amesteca una in alta.... |
Quote:
prieteni adevarati???? nu exista asa ceva decat 1 la 1miliard ....asa cum relatiile amoroase vin si pleaca asa se duc si prieteniile "adevarate" ..... ...poate daca sunt asa de rare,ma intelegeti,dc tin atat de mult la ele!!! |
Quote:
|
si cand iti dai seama dak o prietenie merita sau nu ?
|
ce intrebare, am putea sa ajungem la pagina 24 numai cu raspunsuri , ce naiba, judeca.. si o sa-ti dai seama ce merita si ce nu : /
|
nu nu, are el dreptate cand o intreaba p mertzanik, ea e foarte negativista, barbatii e porci, trebuie batuti, curvele cu care umbla, batute si ele, prietenii adevarati nu exista, samd :D:D:D
|
Quote:
|
.....moama mai lasa mah si tu baiatu` k nu a mushkat doar a intzepat :lol::lol:.....
|
he heee... e rea tare, nu ma deranjeaza insa, pt k eu i-am ridicat mingea la fileu :)
|
Quote:
|
cat imi place limbajul asta , mor cand ma gandesc ca o parte acum se intreaba despre ce fel de sport e vba .. dak vbiti d tenis .. sau poate de ping pong ... =)))
anyway ... ca sa nu mai fac un topic , ce faci cand.. nu numai UN prieten .. ci .. mai multi ... iti zic sa .. .stai cuminte.. sa ... nu faci vreo miscare.. u know .. ati inteles, asa.. si totusi .. ceva in tine iti spune .. g4it.... : / ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning