Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/16438-renuntam-iubita-iubit-plac-prietenilor.html)

needBrain 09-05-06 11:11

Re: Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?

deci daca e stramba si ce?atat timp cat ma simt bine in prezenta ei,atat timp cat ma "completeaza".....nu vad de ce s-ar baga ei
daca e curvis....asta e altceva.

Trixi 09-05-06 12:41

Pai,cred ca e important despre ce fel de prieteni este vorba...daca-s adevarati,si se strimba....pai,cam da de banuit,nu???Cind esti intr-o relatie,e foarte greu sa observi niste lucruri,pe care ceilalti le vad de la o posta....
Iara tre sa fii prost sa-ti intorci spatele unor prieteni,care or fost cu tine de o vecie,ca vezi Doamne,momentan esti aburit la cap de cineva!!!
Poate aveti voi dreptate,dar eu zic ca relatiile vin si merg....doar prietenii adevarati ramin!!!Iar daca esti important cuiva,o sa inteleaga,ce insemna de fapt prietenia!!!

aleks 12-05-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Trixi
Poate aveti voi dreptate,dar eu zic ca relatiile vin si merg....doar prietenii adevarati ramin!!!Iar daca esti important cuiva,o sa inteleaga,ce insemna de fapt prietenia!!!

crezi tu?
nu da nimeni 2 bani pe prietenii tai... e suficient ca te suporta pe tine, dar sa-ti mai suporte si prietenii...
asa-i in general...

Mertzanik 12-05-06 13:56

Quote:

prieteni adevarati???? nu exista asa ceva decat 1 la 1miliard ....asa cum relatiile amoroase vin si pleaca asa se duc si prieteniile "adevarate" .....
Quote:

nu da nimeni 2 bani pe prietenii tai... e suficient ca te suporta pe tine, dar sa-ti mai suporte si prietenii...
asa-i in general...
dak sta cu tine inseamna k te suporta ...zic eu ...dar cu prietenii cam asa e ;)...
asta nu inseamna k tre sa renunti la unu sau la altul....sunt 2 chestii diferite ..atata timp cand nu se amesteca una in alta....

Trixi 12-05-06 14:12

Quote:

Originally Posted by aleks
crezi tu?
asa-i in general...

Nu prea inteleg dc ai sta cu cineva,care te "suporta"???Vb ta...femei destule...(si barbati,btw)

prieteni adevarati???? nu exista asa ceva decat 1 la 1miliard ....asa cum relatiile amoroase vin si pleaca asa se duc si prieteniile "adevarate" .....
...poate daca sunt asa de rare,ma intelegeti,dc tin atat de mult la ele!!!

Mertzanik 12-05-06 14:38

Quote:

...poate daca sunt asa de rare,ma intelegeti,dc tin atat de mult la ele!!!
asta e f bine dak tin si ei la tine ... uneori tinem de o prietenie fara sa ne dam seama k nu merita

Spark 14-05-06 13:10

si cand iti dai seama dak o prietenie merita sau nu ?

EvLSant0S 14-05-06 18:03

ce intrebare, am putea sa ajungem la pagina 24 numai cu raspunsuri , ce naiba, judeca.. si o sa-ti dai seama ce merita si ce nu : /

aleks 16-05-06 15:58

nu nu, are el dreptate cand o intreaba p mertzanik, ea e foarte negativista, barbatii e porci, trebuie batuti, curvele cu care umbla, batute si ele, prietenii adevarati nu exista, samd :D:D:D

Mertzanik 18-05-06 16:49

Quote:

nu nu, are el dreptate cand o intreaba p mertzanik, ea e foarte negativista, barbatii e porci, trebuie batuti, curvele cu care umbla, batute si ele, prietenii adevarati nu exista, samd
esti cam rautacios...dak ai fi trait macar pe jumate cate am trait si ai fi dat de oamenii d care am dat eu ai fi inteles ce zic...lumea e perversa si nu numai ..in fine nu stau sa imi detaliez teoria mea de viata...am incredere in oameni dar ...exista un mare DAR ...si nu sunt asa pesimista cum par ...cei care citesc de postez eu nu citesc si printre randuri..asta nu inseamna k gandesc doar acolo si atat.....Santos a raspuns la intrebarea pusa de Spark....nu te invata nimeni sa apreciezi sau nu pe cineva...judeci tu

d3vilish_lips 18-05-06 19:06

.....moama mai lasa mah si tu baiatu` k nu a mushkat doar a intzepat :lol::lol:.....

aleks 20-05-06 03:26

he heee... e rea tare, nu ma deranjeaza insa, pt k eu i-am ridicat mingea la fileu :)

Mertzanik 20-05-06 22:39

Quote:

pt k eu i-am ridicat mingea la fileu
imi place ca recunosti :D :D

EvLSant0S 21-05-06 23:25

cat imi place limbajul asta , mor cand ma gandesc ca o parte acum se intreaba despre ce fel de sport e vba .. dak vbiti d tenis .. sau poate de ping pong ... =)))
anyway ...
ca sa nu mai fac un topic , ce faci cand.. nu numai UN prieten .. ci .. mai multi ... iti zic sa .. .stai cuminte.. sa ... nu faci vreo miscare.. u know .. ati inteles, asa.. si totusi .. ceva in tine iti spune .. g4it.... : / ?

Mertzanik 22-05-06 13:52

Quote:

ce faci cand.. nu numai UN prieten .. ci .. mai multi ... iti zic sa .. .stai cuminte.. sa ... nu faci vreo miscare.. u know .. ati inteles, asa.. si totusi .. ceva in tine iti spune .. g4it.... : / ?
simplu...eu una as aplica zi ca toti si fa ca tine dak vrei sa ti mearga bine...as cantarii ce imi zic prietenii dar doar atat...in rest ma iau dupa ce cred eu ....

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning