![]() |
Re: E36 - 316i compact
Turbata culoarea la fel cum e si masina :)) Asteptam niste poze mai profi fara rezerva aia pe stanga fata :lol:
|
frumos e36 compact colegu sa ai noroc la el si la cati mai multi km parcursi da ai lucrat la el si la partea de motorizare?ce planuri mai ai pt el?
|
am lucrat un pic la el...m-ai mult la exterior momentan, si urmeaza sa lucrez la interior cate ceva...de motor nu vreau sa ma ating...e motoru stoc de 1.6 102 cp...mai mult nici nu vreau nici nu-mi trebe
prefer sa fiu vazut cu 30 km si sa fiu admirat :X:X decat la 200 si sa mi se duca doru :)) restu de modificari si detali anu ce urmeaza Multumesc celor ce apreciaza ce am facu:P |
a si claudia...scz k nu ti-am raspuns...nustiu sincer..nu am avut deloc niciodata stergator pe luneta la compact.. deci imi pare f rau din punctu asta de vedere nu te pot ajuta deloc...
|
Ce tare e culoarea!!!! :shock: Zi-mi si mie cat te-a dus... culoarea+vopsea (separat)... daca nu vrei sa zici public da-mi un PM. Folie si suspensie, si e gata. Ai dreptate la partea cu motoru, mai bine pe lumea asta intreg... decat sa ti se duca doru... traieste-ti viata, ca d-aia o ai :D Spor la munca in continuare, sa pui si niste poze mai multe asa dupa ce termini finisajele (si cu toate aliajele pe ea, vorba lu colegu :lol:).
|
Deci sa moara gibilan ...de nu a iesit super p***a masina asta ...candy shop:lol:
|
Quote:
Multumesc si scuze de offtopic. Rog un mod. sa-mi stearga posturile off topic |
3 Attachment(s)
folie de care te referi?...pe geamuri ii pusa folie
:P vopseaua e de motocicleta candy lime green..e dupa cod...pretu pe litru nu a fost tocmai ieftin :D si eu find din cluj pot sa zic ca e printre putzinele compacturi care arata bine...din cluj ma refer nu stiu ce este in rest :D...nu vreua sa ma laud dar am auzit multa lume zicand "da ca de la bmw compacturile sunt cele mai naspa" "compactu nu sa compara pe langa coupe" eu zic ca se poate compara oricand :D |
Nu bagasem de seama folia, eram prea fascinat de culoare...:shock: Chiar ma interesa pretul pe litru sa stii :lol: (da-mi un PM te rog). Daca o mai cobori putin de fata o sa arate perfect, pe spate din cate vad vine foarte bine! Si jantele ar merge alt model daca ai la indemana, si daca e in plan, desi arata si astea foarte bine! :D
|
al model la jante nu am de gand...poate in poza nu arata atat de bine...dar langa masina se vede ca is dea'colo...is broke b2 8.5j fatza spate pe 17"...
pe fata cred k e ridicata pt faptu ca pe partea soferului am o janta de tabla pe 15"...vreu sa vad dupa ce pun amandoua pe 17" pe fatza cum va sta...dar pana una alta trebuie sa ma ocup de inmatriculare :P |
frumoasa masina:D mult noroc fara incidente neplacute;)
|
da, superba :) o meritat efortu depus :D
|
da...adevaru e ca sa depus destul de mult efort:D...avand in vedere k masina o am de 2 ani de zile...si am lucrat tot pe reprize la ea...dar aacuma e ok...am schimbat tot ce a fost de schimbat...intot deauna o sa mai fie de schimbat:)) din pacate
|
vreau sa o vad cu numere noi
|
saptamana asta duminca tot ce se poate sa vin la intalnire cu ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning