![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
5 Attachment(s)
in loc de Corvette nu vrei un Cougar XR7,motor V8,an 1988.E la fel de frumoasa,iata pozele si o proba de cum se poate modifica pt cursele NASCAR
|
johnny nu ai inteles ideea, e vorba de o lansare..eveniment
de inchirierea masinii pt acel eveniment...banuiesc k se lanseaza un Chevy..poate chiar un Vette...si nu ar avea legatura cu divizia Ford deloc ..sunt rivali :D:D |
Quote:
inca astept si sper... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=193 pentru lamuriri. |
Quote:
|
sau in bucuresti la piata crangasi este un service specializat pe cuti de viteze automate de masini americane
|
Eu tot vad trecand prin fatza blocului meu o masina albastra care are bgs pe usi si de care am auzit ca are un motor de vro 750Cp....oricum se aude bestiaL :D
|
8 Attachment(s)
hai k o pun si eu aici :) momentan este la tratament , pe rampa, sa fie sanatoasa si ok la vara :D
|
Damn, nice ride dude ;) ce planuri ai pentru ea?
|
OMG ! E superba ! Mie chiar imi place masina ta SpeedeR. Apropo, nu postez doar de dragul de a o face !
|
e musai masinile sa fie in RO ? :lol:
|
dupa cum zice titlul..cred k 100% ar trebui sa fie :oops: :lol:
|
pai acum este la pitt stop ,pe mihai bravu, in service pentru suspensie,articulatii, electrica,etc... apoi mai face o vizita pe la cosmetica, sa o machiem un pic :)
cu putin noroc o sa fie pe la un tuning show in primavara |
Varul meu a achizitionat acum vreun an un chevrolet corsica (GPL :-P ) cum ajung pe la el (GL) fac poze cu masinile si le postez...deocamdata cica nu stie de unde sa ia placute de frana :D .
|
Corsica e slaba rau si are mot mare :(
dk era Beretta, varianta in 2 usi..era mai sport, mai interesanta, dar cum la noi de abia gasesti americane..ne multumim cu ce gasim :wink: la mai multe :D:D |
eu am avut un camaro de 3400 cmc.in afara de consum am fost foarte multumit de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning