![]() |
Re: Enzo vs SLK55 with SLR Engine
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. espi , ai primit pm meu ? |
look here
are peste 5000 woooow...uitasem un zero....si astea erau acum cativa ani .......looooooooooooooool salut |
Quote:
|
nu stiu...da gandestete ca ala sta pe petrol,tot globu se foloseste de petrol.....sau cum se face benzina...nu ma pricep...deci e ceva,si nu cred ca ar minti cu asa ceva...totusi se respecta si ei
un arab are cel mai mic profit pe luna de 150 de milioane de $ P.S:nu au spsu nici de belgianu care face mobila si ar fi mai bogat ca bill gates.....whatever sa revenim pe pamant :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) salut |
Quote:
iar nu stiu care e belgianu cu mobila :D poate te referi la Ingvar Kampard din Suedia (IKEA)... ok ... ajunge cu offtopicul p.s in top capital 2004 , averea Sultanului Bruneiului este estimata la 14,3 miliarde de dolari , clasandu-se al 3 in topul celor mai bogate case regale |
Enzoooooooooooooooooooooooooooooo
|
Quote:
Multumiri anticipate. |
pe arabu' asta l-am vazut pe discovery la "world richest people" si o aratat si cum modifica slku,mortallll.o zis tipu ca aproape nicio masina nu o ramas neatinsa de el la motor (are ceva atelier la el acasa unde cu nush ce ingineri germani isi modifica mashinile).si din cate stiu yo fratele lui are cea mai mare colectie de rollsuri (vreo 200)...cel putin asa scria in guiness world records :)
|
Bai fratilor ala cu enzo ori il durea piciorul daca apasa tare in el ori mai avea 2 l in rezervor si ii era frica sa nu ramana fara benzina. Ce draq e un filmulet nu un documentar.
|
Da...deci e cam clar:lol: ....Normal ca as alege SLK-u dak ar avea 680 de cai.....Si in plus ar fi si mai luxos decat Enzo.....Acuma ramane de vazut pe traseu, unde cred ca enzo l-ar luat la curbe ptr ca SLK-u nu e asa aerodinamic ca un Ferrari;)
|
Quote:
|
enzo logic
|
E clar ca nu apasa ! Dar oricum si asa e o diferenta destul de mare ... bv proprietarului
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning