![]() |
Re: facultate:recomandari,discutii....
chiar ca vine baaaaaaaaaaaacuuuuuuuuuuuuuuuuuu valeeeeu.. ascundetzi fumeile si kopchii :P
|
bah nene...daca ar face astia la vreo facultate ... studiul femeilor ... sau ceva de genu' asta...legat de femei ... si sa fie si fete multe la curs (deh, practica) s mor de nu m-as baga primul acolo :)
in functie de notele care le voi lua in bac ... imi voi alege facultatea :) |
gresit bey mustange... in functie de femeile pe care le gasesti acolo... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are careva o lista cu facultatile din bucuresti...si modalitatea de admitere?
ca ma tenteaza sa ma mut in bucuresti:) si as vrea sa depun dosar si la bucuresti...dar naiba stie la ce... |
cauta si tu pe gogule.com o lista cu facultatile din bucuresti si la ce se da examene ;)
si la la la :) |
bine'amu...asa stiam si eu:)
ma gandeam ca poate are careva gata pregatita:) |
Care vrea "Autovehicule Rutiere" sau transporturi, recomand Brasov, Universitatea Transilvania-e cea mai veche din tara la acest domeniu+k au colaborari cu multe firme in domeniu,deci posibilitati de angajare dupe ce termini facultatea.Eu va astept.Mai ale k femei sunt,barurir sunt, concerte mokka sunt.
|
mi-ai dat o idee trasnita:):)
|
Quote:
tu dai admitere? eu intru cu 50% media de la bac si 50% media de la atestat :D ( care este 10 :) Multa bafta si succes mai intâi la BAC! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
crezi ca ma intereseaza asa de mult facultatea? si daca se invatza si daca nu... ce daca? :D nu, nu dau admitere. tot cu atestat. dar cum se face media? nota bac + nota atestat pe 2? |
dacan u maresc media de 7.50 cu care am inceput ... am belit-o ca nu intru nicaieri :( (unde as vrea eu)
|
lasa ... gandese-te pozitiv ...
cum zcea murphy ... maine poate fi mai rau ... sa speram ca nu va fi asa ... si succes in continaure .. ;) |
sa intleg ca majoritatea vreti la stat! ca la particular intrii peste tot :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning