![]() |
Re: cj-01-nwr
super tare masinuta :) multa bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
Si pozele cu ghidajul de la schimbator.Mai demult am citit pe ceva forum ca daca se lungeste partea de sub bila si se coboara patina,cursa levierului se va scurta.Am prelungit partea de sub bila da' nu imi dau seama care este patina si cum s-ar putea cobori.Astept ceva sfaturi daca se poate:-s.:oops:
Cheers. |
buna idee cu ghidajul;)
|
Quote:
Nu stie nimeni?Putin ajutor va rog. |
1 Attachment(s)
Masinutza a primit ieri o a 2-a bara de 17 pe spate care se simte destul de bine.:D
|
2 Attachment(s)
Din lipsa de ocupatie am facut farurile negre.Cum vi se par(inafara de negre)?Urmeaza maine inca o bara antiruliu pe spate.
|
Arata bine farurile, dar capota este cam funky.
Te-ai gandit sa o schimbi? sau macar repar-o, asta daca mai poate fi facuta calumea. P.S. Arata nasol fara tampoane la bara. |
Capota e cea veche de la accident si a fost indreptata,dar mai trebuie sa o finisez cu ceva chit fin(la primavara).Daca o scotea tinichigiu mai la linie bara si aripile(de conex) atunci le lasam.Asa stau stramb.
(scuza-ti greseala din postul anterior,va mai veni inca o bara si pe fata) Cheers. |
A doua bara stabilizatoare de pe punte este tot de dacie?
|
@crazyfornova-Da,tot de dacie.
|
1 Attachment(s)
Astazi am montat a 2-a bara antiruliu pe fata.Sta mult mai bine in curbe si efectul de barca a disparut.
|
Fain fain! Spor la treaba in continuare.
|
Nu stiti ce amortizoare se potrivesc in locul celor de dacie, cu modificari cat mai putine, preferabil deloc?
|
toata viata am iubit daciile cu cn1...arata super..si capota aia e funny:) :D cred ca ar da mult dar mult mai bine cu semnalele facute negre sfatul meu :P keep clean
|
@alex4u-multumesc:P.O sa incerc maine sa le fac negre.
Am gasit 2 anvelope de 185/60 in stare foarte buna.Intrebarea mea este....incap de jante superbalon? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning