![]() |
Re: Logan Cabrio
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
10 Attachment(s)
ma bag si eu p-aciulea, revenind ONtopic, fiind vorba de un posibil eventual Logan Cabrio, aratandu-va unul din proiectele la care lucrez acum: Logan CC (coupe/cabrio).
Conceptul nu e inca definitivat, prezentarea e in linii mari: |
top art e dragut! dar portbagajul e prea lung sincer sa fiu(daca linia plafonului ar fi o idee mai lunga,astfel portbajul fiind unpik scurtat ar da mai bine!! interiorul e dragut! sunt curios cum ar sta cu o luneta ca la megane2,sau ceva gen noul toledo (dreapta),automat masina ramana doar coupe!
ps:oricum u lucrezi fain de toT! felicitari |
@top art...arata super de tot tentativa ta..:)
Dar portbagajul e putin cam mare si parca e pick-up... Oricum...l-ai facut tare de tot! :D |
Tot respectul frate,esti artist...bv...pe mine cel putin m-ai lasat tablou...super
|
@top art: incearca sa folosesti niste stopuri care sa semene mai mult cu cele de pe logan. In rest este foarte high-tech...reusit...
Offtopic: catre carcotasi: "ce jaf de diesel...pff...65 de martzoage" . Voi stiti ca pe Clio 3 singurele motorizari diesel sunt 1,5 de 65 de cai si tot 1,5 de 85 de cai. Ei si? Nu mai comenteaza nimeni ca Clio III ia suta in peste 15 secunde sau alte chestii. Si Clio nu e masina de 6000 de euro...e de vreo 12 mii... Asa ca ciocu mic, mai ales ca majoritatea nici nu ati mers (nici macar ca pasager) cu logan, si unii nici nu aveti carnet... |
vai ....:((((( cat de naspa este ...cazan ...dulap .....motorina ...:)))) ce gluma buna ...naspa masina ..nu imi place loganu ramane tot dacie ...:evil_laug
acuma :paper: |
uite asa mai mere logan cabrio :) nu decupata aia de la inceput
|
topart am si eu o rugaminte ! poti sa bagi o poza si cu ea decapotata ? ms
|
silviu te dai la gradinita ? :D:D:D lasai ma sa isi scrie parerile din nfs ca oricum is fara rost.... dar totusi ideea de logan cabrio e un pic dusa la extrem.. as fi tare mirat sa o vad pe strazi si la ce pret..:rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ooo e super ... e mult mai aerodinamica si bine legata modelul lui topart ! voi ce parere aveti ? ce ati alege ?
|
ca sa nu mai supar lumea spun k o sa mi-l cumpar doar dak va fi dotat cu una bucata motor diesel.:D
|
Quote:
totusii pe mine ma enerveaza ideea dupa care merg cei de la dacia ... sa faca cea mai ieftina masina dupa piata... pentru ca asta ii trebuie la roman cei mai ieftin , nu cel mai bun... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning