![]() |
Re: 5 Vise~
1. sa dispara manelele si manelisti
2. sa se legalizeze drogurile, prostitutia si cursele 3. sa am propria marca de turbine 4. lamborghini murcielago 5. o pompa de benzina proprie |
1. Sa ma fac odata bine, sa numai iau pastile si atatea injectii
2. 3000e pe luna asigurati 3. Sa numai ma vada garda , in special radarele sa se strice cand trec eu 4. Sa imi gasesc o fata sa ma iubeasca, sa o iubesc , cand ma trezesc din somn, sa fie langa mine 5. Sa am dreptul la inca 10 dorinte :)) Numai faceti topicuri d-astea ca iar numai ma ia somnul in pat, gandindu-ma sa fie vreun pestisor de aur pe forumul asta si sa i se faca mila de mine :))) |
Quote:
3 Sa am Ford Mustang-ul Shelby micut in garaj 4 O slujba sa pot sa intretin masina,casa si sa am si de un suc(nu mai mult) 5 Sa mor repede :D (cand mi-o veni timpul) |
1. sa ma impac cu "the luv of ma life"(aka 26wrc:rolleyes2:sad:)
2. sa'mi termin facultatea de medicina cu bine:rolleyes2 3. sa iau rezidentiatul din prima:rolleyes2 4. casa (si tot ce tine de ea) +2 copii:rolleyes2 5. sanatate, fericire si restul vine de la sine:) |
Sunt cam ciudat:
-sa am organul genital de 30cm si gros cat o sticla de 2L -ceva creier -Toti banii din lume -o Alfa 33 Stradale -sanatate |
Quote:
|
1: Toti oamenii care au permisu' in mana, pai tata, sa mearga perfect! deci perfect pe strada!
2: Sa mi se faca cadou de ziua mea un AK47 si sa ma lase cineva cu taxiul preferabil in fata guvernului:twisted:. 3: Sa infiintez un nou guvern care sa fie cu adevarat democrat si sa indemne romanii plecati sa vina inapoi in tara si sa nu mai plece; 4: Cu gloantele ramase de la AK47 sa impusc TOTI manelestii, tiganii, incultii, incuiatii, si cantaretii, vedetele, oamenii: idioti, imbecili (etc.):x 5: Toti soferii romani sa fie atat de buni incat ar putea concura la F1 alaturi de Hamilton si Shumacher. Dar sa nu batem campii.....astea sunt doar vise ude....:sad::cry: |
1.sa fiu sanatos
2.sa iau bac'u 3.un loc de munca,la un garaj auto de preferat 4.un ursache 2.0,2.5.....urs sa fie 5.clubul asta sa ajunga undeva departe:) |
Quote:
Cred ca esti tu umpic cam idiot , sa-ti consumi 5 dorinte pe altii , si dorinta 1 coincide cu dorinta 5 , adica toti sa mearga bine . Cu ak47 .. tu crezi ca Base cu Udrea si cu Boc stau pe balcon la guvern si asteapta sa vii tu sa ii impusti ? :lol::lol: Nu cred ca ai stii ce sa faci chiar daca te-ai afla in fruntea unui guvern democrat .. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2)Ai uitat un 0 langa 2! |
Quote:
|
Quote:
Totusi cine stie, poate are vagin.... si vrea sa aiba clitorisul de dimensiunile acelea! Dar 0.2 cm pare mai pamantean... nu?:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning