![]() |
omu` vrea sa isi mai puna un radiator in fata pentru racire mai buna a motorului.
parerea mea este ca dacia 1100 normala nu este o masina care sa atraga privirea, dar daca o modifici putin poate iesi ceva bun din ea. nu cred ca cineva tanar ar avea vreun interes sa aiba o 1100 full originala (si nici macar o broasca), pentru ca viteza... de loc, confort ... redus, aspect ... invechit. daca te-ai uitat la majoritatea broastelor , pentru a fi frumoase proprietarii le-au schimbat bordul, rotile, scaunele, motorul etc. deci oricare din cele doua masini trebuie \"tunata\" pentru a fi macar in unele masuri actuala. |
Raman la parerea mea ca o Broscutza are mult mai mult farmec decat un 1100...
|
eu inteleg ca trebuie tunat una alta la o masina, dar masina aia nu mai arata a 1100. ma rog e masina lui si face omu ce vrea cu ea, dar nu poti sa o dai ca exemplu ca dacie 1100 tunata.
pt ca sunt doar adaugiri de la alte masini nu e nimic in plus. (doar spoilerele dar nu ma obosesc sa ma gandesc de la ce sau de unde sunt luate si alea) e ca si cum eu la bmw-ul meu din 79 ii trag un bord de M5 din 98 si zic ca am facut tuning. :P |
Dacia klar...daca o faci k lumea..ajunge la 120 cp pe 750 kg !!!! ...imaginatzi-va ce ar insemna asta..!!
|
Ce intrebare e asta ???? Cum adica Dacia clar ???? Compari o masina germana, cu motor boxer, racire cu aer, tabla de 1.3, super dotari pt varsta ei, cu un fier cum e 1100 ????
Trebuie sa fi in lipsa de bani ca sa alegi Dacia, asta e singura posibilitate pt care ai alege Dacia. Nu de alta, dar un 1100 e cam 200, iar o broasca, sub 5-600, nu gasesti... Quote:
|
hondarule..cu dacia mea 1100 ..ii dau ceatza oricarei broscutze...intelegi???
|
Chiar si unei broscutze cu sistem Porsche? N-as crede...
|
Re:
Quote:
|
1100 S... Nu as prea crede mosulicka... Sor-mea a avut doi broscaletzi... Daca ai avea motorul de serie, sa fi sigur ca vei gusta niste fum de pe cele 2 tobe ale amfibianului...
Daca ai ceva la motor... Si din boxerul ala se poate face ceva frumos... Dar nu a zis nimeni de dat fum... Si sa fim seriosi... Nu cred ca ai da fum cu 1100 nici la un carucior cu rotile... :wink: |
Re:
Quote:
|
Pai din cate stiu eu, burnout-ul se face pe loc... Asa ca nu vad legatura cu cine castiga. Acum, ca tu oi avea o Dacie modificata... Bravo tie frate, dar daca e de serie... Sa fim seriosi. Un broscalete te afuma grupa mare...
Deci fi sincer cand zici: Dacia 1100 cu modificari sau Broasca de serie... :wink: |
Eu am avut Dacie 1100 si am fost foarte multumit de ea. Daca ii da mucul un broscalete....hmm.. nu prea cred.
Eu merg pe Dacia 1100 :wink: |
reusita dacia 110 la vremea ei, chiar imi place :)
dacia are discuri pe toate 4 rotile iar broasca tamburi pe toate 4, poate iese vreo combinatie :P |
Venitzi mah cu un 1100 nemodificat ca o chem pe sor-mea sa va dea fum cu broscaletele ei automat... :lol: :lol: :lol:
|
e shi tu acum.....modificata ...nemodificata.... oricum eu sunt Fan 1100.....iar in legatura cu sora ta....poate imi faci o combinatzie :oops: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning