Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   am nevoie de un sfat legat de o fata (https://forum.4tuning.ro/28-femei/163158-nevoie-sfat-legat.html)

ionut759 11-07-10 11:17

Re: am nevoie de un sfat legat de o fata

pai are 14 ani shi io am 15....

Cozmescu-Alin 11-07-10 11:29

Mai las-o sa creasca:lol:

Si daca chiar vrei sa fi cu ea faza cu best friend nu prea merge,nu prea se pupa intre ele.:rolleyes2

Mustang 11-07-10 11:59

Quote:

Originally Posted by ionut759 (Post 3509101)
am cunoskut o fata akum vreo 6 luni....am fost inpreuna o luna si neam despartit...ea a zis ka nu este pregatita pt o relatie....dar dupa 2 saptamani de la despartire am inceput sa vorbim din nou......am reusit sa aflu de la ea ka inka mai tine la mine dar mia zis ca tot nu este pregatita sa fie cu un baiat si mia zis ka, kand va fi pregatita eu o sa fiiu primul baiat ku kare o sa fie(dar ma kam indoiesk de asta).....ma inteleg foarte bine ku ea si ii pot spune orice....si kiar nu vreau sa o pierd....kum as putea sa fak sa fiu din nou cu ea???

In limba romana se poate?

Cozmescu-Alin 11-07-10 14:03

Quote:

Originally Posted by ionut759 (Post 3509577)
pai ea are 14 ani shi eu am 15...

Pretenas la 14 ani nu prea stie ea multe.E in lumea ei cu prietenele ei cu barfele ei...:rolleyes2 Sfaturi nu prea poti primi acum.

E prea mica de "bagat masina in garaj" si prea mare de vrei sa fim amici,cu speranta ca ne vom transforma in ceva mai tare?

Sfatu meu. Ori mai astepti oleaca si dupa aia intri intr-o relatie calumea,ori esti acuma prieten cu ea,dar asa sa ramai.Ca de obicei o prietenie care se transforma in relatie nu duce la nimic bun.

Si sa scri macar in limita bunului simt aici pe forum.

sergini0 12-07-10 02:07

Bai amice esti penibil cu 'masina in garaj', baiatul a zis doar ca fata nu este pregatita de o relatie nu de parcat... :D
Quote:

Originally Posted by ionut759 (Post 3509101)
si mia zis ka, kand va fi pregatita eu o sa fiiu primul baiat ku kare o sa fie

ON: Ramai doar un prieten apropiat, daca fata zice ca nu e pregatita inseamna ca chiar nu e pregatita sau ca nu vrea, asa ca nu trebuie sa fii insistent, pentru ca pari prea obsedat. Dar daca e altul primul cand e pregatita fii cat mai indiferent, nu-i arata ca-ti pasa. Tu doar respecta-i deciziile si da dovada de maturitate.;)

SMocKey21 12-07-10 06:23

Quote:

Originally Posted by ionut759 (Post 3509547)
pai are 14 ani shi io am 15....

Pai si la 15 ani deja iti este frica s-o pierzi ? :) No offence dar la varsta aia niciodata n-am gandit asa si nici nu trebuie sa disperi, mai bine o arzi intr-un club ceva cu baietii, tragi o boschetareala ca esti prea micut sincer sa incepi in a avea o relatie ;)

22VIN 12-07-10 14:21

La 15 ani ne gandeam decat cum sa f*tem mai repede:lol:

Mustang 12-07-10 18:22

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3511412)
Bai amice esti penibil cu 'masina in garaj', baiatul a zis doar ca fata nu este pregatita de o relatie nu de parcat... :D

ON: Ramai doar un prieten apropiat, daca fata zice ca nu e pregatita inseamna ca chiar nu e pregatita sau ca nu vrea, asa ca nu trebuie sa fii insistent, pentru ca pari prea obsedat. Dar daca e altul primul cand e pregatita fii cat mai indiferent, nu-i arata ca-ti pasa. Tu doar respecta-i deciziile si da dovada de maturitate.;)

Aberatiiiiiiiii!
Stai tu pe langa o gagica drept "prieten adevarat" si sa vezi cum devii "fratior". ;) Stii ca nu poti fwte daca ai grade de "rudenie" cu o tipa, nu? Si nici sa te combini la altceva.

Cozmescu-Alin 12-07-10 22:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3513116)
Aberatiiiiiiiii!
Stai tu pe langa o gagica drept "prieten adevarat" si sa vezi cum devii "fratior". ;) Stii ca nu poti fwte daca ai grade de "rudenie" cu o tipa, nu? Si nici sa te combini la altceva.

Shuuuuuut si GOL:lol:

fasso 12-07-10 22:58

da ma baieti, dar ea are 14 si el 15 poate n-ati inteles :lol:
bai sincer sa fiu, parca am trecut si eu printr-o faza de genu' pe la vreo 14 ani si intr-un final am ajuns la concluzia ca tot mai misto e fotbalu' :lol: asadar, ai timp destul sa-ti faci gagici, de ce sa-ti agiti copilaria?!

Cozmescu-Alin 12-07-10 23:07

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3513898)
da ma baieti, dar ea are 14 si el 15 poate n-ati inteles :lol:
bai sincer sa fiu, parca am trecut si eu printr-o faza de genu' pe la vreo 14 ani si intr-un final am ajuns la concluzia ca tot mai misto e fotbalu' :lol: asadar, ai timp destul sa-ti faci gagici, de ce sa-ti agiti copilaria?!

ai mare dreptate. Nu oi fi si eu prea mare acush fac 17 ani dar cat am fost mic nu am avut eu relatii prea bune cu fetele,ma apropiam de ele cu un singur scop " sa le chinui :lol:" .Anul acesta am avut prima mea prietena:oops: si inca o mai am deci ai timp de abia de pe la 16-17 ani poti sa incepi sa ii zici relatie pana atunci e cam o joaca de copii,iar daca tot iti sta capu la fete poti sa faci ceva sa te ajute mai tarziu,sati formezi un corp frumos, gandire perspicace,un vocabular frumos,un pic de vrajeala:lol: In gimnaziu e cam greu cu fetele ,sunt putine...si alea care sunt frumoase se uita dupa baeti mai mari si tot asa.Dar cand vei intra la liceu te va izbii un val fix in pifometru:omfg: ,si atunci sa vezi ca o sa ai de unde alege:lol:

fasso 12-07-10 23:11

la aia cu dezvoltatul corpului frumos protestez :lol: n-are nicio treaba o relatie serioasa cu pachetele de muschi de pe tine. cel mai important e sa stii cum sa socializezi, sa glumesti cand stii ca va zambi, sa taci cand stii ca e nervoasa, sa consolezi cand stii ca e suparata s.a.m.d.

Cozmescu-Alin 12-07-10 23:15

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3513935)
la aia cu dezvoltatul corpului frumos protestez :lol: n-are nicio treaba o relatie serioasa cu pachetele de muschi de pe tine. cel mai important e sa stii cum sa socializezi, sa glumesti cand stii ca va zambi, sa taci cand stii ca e nervoasa, sa consolezi cand stii ca e suparata s.a.m.d.

Pachetele de muschi se fac greu si cand le-ai facut greu le mentii.Nu m-am referit la pachete de muschi ci doar la intretinerea lui fizica.:D Sa fi proportionat bine,inaltut si daca mai ai si niste gropitze(muhahahahhaha:twisted: iar ma dau mare) sunt ale tale. Joke:oops:

Ai mare dreptate fasso totul e sa sti sa socialiezi cu ea,sa ii dai ceea ce ea isi doreste mai mult de la tine in acel moment.

Nu stiu daca sti episodu din "Ce-i cu Andy",cand impartea el cutii "what you want" "what you want" :lol:

fasso 12-07-10 23:18

ma, femeia este cel mai de pret dar al barbatului, de ce sa ne mai cacam pe noi .trebuie sa stii intotdeauna cum sa fii si ce anume sa faci incat ea sa fie multumita. si cu asta am incheiat si am plecat la somn. succes
L.E. : impropriu spus "dar al barbatului" numai ca nu-mi gasesc cuvantul potrivit la ora asta. in fine, you got the point ;)

Eugen01m 13-07-10 22:21

@Emin3m . Eu si la aproape 18 ani tot ma simt mai liber singur , asta nu inseamna ca daca ar aparea ocazia nu as profita :twisted: .
De fiecare data cand am ocazia spun ca o prietenie intre sexe e foarte grea, unii stiu foarte bine :D , mai ales cand exista sentimente (sau placeri , cum doriti) .

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning