![]() |
Re: Se poate afla numarul unui apel privat?
Quote:
Ce vei mai putea face? SFAT celor care au sau vor avea problema asta. Īnchideţi 7 zile la rānd telefonul noaptea şi veti vedea că va renunţa. Pe prost dacă nu īl alimentezi, se stinge singur precum o lumānare. |
Pana la urma am reusit sa scap de stresant,mi-am bagat de mai multe ori in masa si nu a mai sunat:D
|
Baietzi se poate! Am avut un prieten acum 4-5ani cand eram in Bucuresti ma-sa lucra la CONNEX pe atunci si a facut din centrala de la ei sa-i afiseze toate nr. de tel. dar la ascunse ii aparea #31#072******* . Chiar nu am crezut pana nu l-am sunat eu cu ascuns si i-a aparut nr de tel. Deci dak ai o pila la retzeaua de telefonie mobila ,restul e poveste..... Bafta!
|
Quote:
telefonip.ro e site-ul dar nu mai merge sa iti faci cont.... Instalai un program (x-lite parca) iti faceai cont pe site-ul acela si setai tel sa iti redirectioneze anumite apeluri la un nr primit dupa inregistrare. apoi cand redirectionai apelul suna la tine in pc si primeai pe mail nr de la care ai fost sunat si il afisa chiar daca te suna cu privat. E testat de mine dar mergea doar pe cartela. |
Acuma,de vreo 2 zile vad ca tot da la TV ca ar fi fost prinsi 2 insi care se ocupau cu creearea de softuri din astea.Cica erau un jur la 8 milioane programul:-)
|
Salutare am si eu o intrebare, dupa nr de telefon id de mess si id de hi5 cu poze se poate afla adresa persoanei respective??
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi am luat teapa cu ceva, si ma gandeam ca daca nu pot rezolva cu politia, sa aflu ceva detalii despre tepuitoare si sa ii fac felu.
Un amic cu nr de telf, id de mess numele persoanei respective, ani si orasu unde locuieste pe google nu stiu unde cum si in ce fel a facut ca i-a aflat adresa altuia care il suna si facea mistouri la telf, dar amicul asta nu e pe la noi momentan |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning