![]() |
Re: Peugeot 306 1.9D - My first car
Ma bucur din suflet sa ti-ai luat masina! Nu o sa mai trebuiasca sa te "recuperez" eu de la hidro, la 12 noaptea, din frig! :lol: Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! :hug:
|
Mersi domnilor :D Raman si eu dator Razvane pt "recuperarile" alea :D
S-a rezolvat si treaba cu tobele. Am schimbat tot de la catalizator. Nu am mai pus toba sport ca omu avea numa inox si erau pe la 100e. Nu-mi vine sa cred ca e aceeasi masina :D Nu mai zdrangane nimica la ea :D Se aude doar aspiratul cum toarce in ture :D Maine ma duc sa mai scot un rand de nr rosii :D Debia astept s-o vad inmatriculata :P |
adevarul e k nu erau multi cu pjo prin livada.......nu stiam k mai fac si masini pnm.....apropo astia de la renault mai fac perdele????
|
Ma abtin... Ca sunt acelas "omelet du fromage" :D
|
Quote:
|
Corect :D Bine punctat Dorin! :D Noi sa fim sanatosi...
|
Felicitari domnu...e foarte rumoasa..sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!!!
|
Quote:
|
Quote:
se pare ca esti destul de prost informat . sa stii ca este o masina foarte reusita :) nu cred ca ti-ar conveni ca cineva sa spuna acelasi lucru despre masina ta dar ma rog.. Sonny multumim pentru turul masinii de azi. Mi-a placut masina, sa o folosesti sanatos ! Motorul merge foarte bine are un tors de diesel placut :) |
pff ce te-o fii apucat sa-ti iei masina frantuzeasca..si diesel..:rolleyes2:twisted:
acu ce sa mai zic.so stapanesti sanatos si sa ai parte de ea man!! |
Chiar nu stiu... Am auzit ca e un fotograf cu una neagra tot frantuzeasca si tot tractor pe pacura :D
|
daca la asta trebuie supusi fotografii atunci fie!!:D
|
Maine scot numerele rosii de Brasov. Pe la sfarsitu lunii vreau s-o inmatriculez definitiv...
Mi-a dat Yackone o idee, ca inainte s-o retusez la vopsea sa-i dau eleronu jos ca si asa a ruginit pe acolo (prostu care l-a pus nu a pus nici macar un pic de silicon si a prins apa) sa-i dau butonu de pe portbagaj jos (sa-i fac deschiderea din interior) si sa-i fac un eleron micut si finut. Dar sa vad cum stau cu banutii... |
Ti-a dat o idee buna yackone ;)
|
Trebuie sa stau tot weekendul fara masina. Sa ma cac in statul roman. Pana nu expira numerele nu pot sa scot alt rand. Si azi expira cele vechi.. Disper.. Daca tot sta masina acasa in weekend, mai umblu pe la ea mai rezolv una alta..
|
All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2025 4Tuning