![]() |
Re: Logan by APV
Mihai , mie-mi place masina cum e , pasiunea isi spune cuvantul.
Succes in continuare , si te prind si eu din urma cu modif la a mea ;))) |
Parerile sunt impartite dar.... mi se pare urata masina. Ai inceput sa o dai in sorcova cu ea. Specific tunerilo de loganuri care pun pe masina bari, praguri, eleroane, leduri rosii peste tot de zici ca merge pomul de craciun pe strada, dar sa-si puna niste roti mai de doamne ajuta mai mari li frica. Asta-i doar parerea mea asa ca-ti urez spor in continuare
|
Toti vreti roti mai mari daca se poate de la 18 in sus, dar va ganditi putin inainte sa faceti asemenea afirmatii???
Loganul pe toate versiunile care le are deocamdata are motoare de 65, 68, 75, 85 si 105 cp. Dintr-o resoftare pe motoarele diesel daca ai noroc un meserias adevarat poate obtine un plus de 30 Cp maxim pe benzinare un 10% in plus, deci pentru moment la motoare de sub 150 Cp cum vreti roti uriase?Sa pui roti si sa nu mai poti merge cu masina zi de zi sau sa nu mai te urnesti din loc din cauza supradimensionarii rotilor cred ca nu vre nimeni. Asa ca ganditi inainte sa "dati cu bata in balta" Mihai - bafta in continuare!!! |
tu crezi ca daca pui roti de 17 sa zicem pe logan ii echivalentul unei remorci de 1 tona?? Iti arat o masina care are aproape 50 cp si are roti pe 17 si cauciucuri de 225/45/17 si spre uimirea ta merge toata ziua cu ea, se poate urni de pe loc totul este normal.
|
tm86srg tu stii ceva despre masini? de curiozitate doar.
|
nu, vorbesc si eu asa din amintiri. is un fel de bagator de seama. nu trebe sa te superi pe mine ca nu-mi place masina ta. Care parte nu ai inteles-o din ce am spus mai sus?? Partea cu rotile mai mari??
|
Nu m-am suparat ca nu iti place, parca am mai scris undeva ca nu ma intereseaza daca le place altora masina mea sau nu.
Hai sa iti spun cum sta treaba: in primul rand ai grija la gramatica (o spun prieteneste daca se poate sa corecteze un moderator si sa stearga paranteza asta ar fi cel mai bine), apoi da ma refer la roti. Diametrul exterior al cauciucului trebuie sa aibe aceeasi dimensiune cu diametrul exterior al cauciucului stock. Eu avand 185/65 R15 si acum ca sa am aceeasi dimensiune a trebuit sa pun cauciucuri pe 40 R17, altfel modific diametrul. O sa zici da dar altii au pus mai mari rotile. Ok nici o problema si eu pot taia aripile si sa pun 19. Ideea sta in felul urmator daca modifici acel diametru o sa ti se modifice viteza si ceasurile de pe bord nu o sa mai arate viteza reala ci alta viteza. Eu merg zilnic cu masina si nu imi permit sa depasesc viteza mai ales ca politia este cu ochii pe masinile modificate. Iti spun asta nu din auzite ci pentru ca am facut o facultate in domeniu si sunt inginer diplomat (nu o spun sa ma laud ci doar ca sa stii ca nu vorbesc doar de dragul de a vorbi) in autovehicule rutiere. Iar la partea cu luminile rosii, scuza-ma cate masini au lumini rosii? Cred ca majoritatea au lumini albastre. Am ales acele lumini petru ca se asorteaza cu masina (pe vremea aceea nu aveam vopsit cu alb si la exterior. Chiar imi doresc sa vad pe masina ta roti de 19 si atunci astept sa mai vorbim. O seara placuta |
Sa inteleg ca pt tine dimensiuni echivalente pe 17 ar fi:
195/40R17 205/40R17 215/40R17 225/40R17 235/40R17 245/40R17 etc... ? Roaga un moderator sa modifice titlul topicului, si sa adauge "nu accept pareri negative" si "cui nu ii place sa nu comenteze, doar cei care cred ca vad ceva frumos sa ma laude". Nu cred ca e tocmai atitudinea corecta... |
Pentru diametrul de 17 cat trebuie sa pui ca sa se pastreze diametrul?
Poti pune si pe 18 nici o problema dar eu nu imi permit sa imi pun talon de 30 si sa stric jantele in fiecare zi. Si arata-mi te rog unde am zis eu ca nu accept parerei negative? |
205/45r17
215/45r17 ar fi numai bune pt Logan, nu trebuie sa fii inginer ca sa stii ce reprezinta cifrele din dimensiunea unei anvelope, chiar pe prima pagina 4Tuning gasesti un articol mai pe larg... Tind sa cred ca nu accepti pareri negative din moment ce raspunzi asa fiecaruia care are ceva de comentat la adresa masinii tale... Am vazut masina in mai multe stagii... chiar avem cunostinte comune, am studiat masina f bine cand ai fost ultima data la TL, la Star Service... Daca tot e in lucru, de ce te-ai gandit sa ii faci topic, de ce nu astepti sa termini macar unele lucruri si abia apoi sa prezinti "realizarile"... |
Am avut pe 45 cauciucurile. Se pot pune dar dupa cum am spus se modifica dimensiunea. Am avut chiar 225/45 ZR 17 si am mers cu ele destul, Am si 205 40. Dar din ce am experimentat eu 215 40 R 17 este cea mai buna anvelopa. La 225 la viraj maxim si daca mai prinzi o mica denivelare iti atinge. Daca ai si suspensie sport din cauza denivelarilor si a gropilor o sa iti indoi flansa de jos pe care sta amortizorul. Am patito eu si majoritatea celor cu suspensii.
Accept orice parere dar vreau sa arat de ce am facut anumite modificari pe masina si de ce am ales sa fie asa. Si sincer acum imi zici ca de ce nu am facut topic cand este gata masina? Il fac pentru ca asa am vrut eu si nu stiu cati au topicuri doar dupa ce au gata masina. Nu ar trebui sa iti dau tie explicatie sau nimenui dar sincer o masina nu este gata niciodata. Totdeauna este ceva nou de facut. |
Pai de ce sa nu faca topic pentru o masina in lucru? Asta e rostul topicului , prezentare de la inceput la sfarsit. Daca ar face topic cu masina gata care ar fi rostul??
Masina e in lucru , a spus clar asa ca de treburi ca :nu e aliniat bine sau taiat la aripi sau avioane de astea nu va puteti lega. Cand e gata si ceva nnu e bine atunci sariti. Mie personal imi place exteriorul si sunt curios cum va arata terminata.Ideea de plastice vopsite la interior nu imi place. Roti pe 18 si cauciuc de 35 am eu la masina mea si nu se poate circula normal cu masina in tara asta de c...t. Eu am strambat o janta in 3 locuri si merg foarte precaut. Succes in continuare |
SAX1987 eu am strambat ultima data janta cu talonul de 40 pe drumul catre Piatra Neamt cand mergeam la expozitie intr-o groapa nesemnalizata si foarte mare. Si eu merg foarte atent, pragul este undeva la 11 cm de sol si orice denivelare mai mare sau groapa poate fi fatala (cu toate ca acum nu este in starea lui perfecta nu imi place sa aud cum crapa fibra). Asta este riscul masinilor modificate.
|
nu te supara, te respect pt efortu pe care l`ai depus pt a face ceva din masina ta, si sunt convins ca n`a fost usor...da` nu prea ti`a iesit, iti trebuie neaparat o bara cu muchii mai ascutite, e prea " rotunjioara " neaparat finisaje mai bune, neaparat capota mai putin ...stridenta, si kitu sa aiba cat de cat continuitate...se intelege ca ai schimbat elementele intre ele, si probabil de aia nu prea ti`a iesit, da parerea mea proprie si personala e ca puteai adopta un stil de tuning mai discret si mai elegant...
Multa bafta iti doresc in continuare, daca te pot ajuta cu desene grafice cu privire la kit...da`mi de stire |
Salut. Ok realizeaza cateva desene sa vad cam la ce te referi
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning