![]() |
Re: HD 66 ALY
crezi tu Relu_GTT ca usile alea incurca? Eu cred ca inginerii care le-au proiectat s-au gandit la ele pt locurile de parcare foarte inguste!!! si desigur sa aiba si un design mai aparte
|
tot atata spatiu trebuie pt deschiderea lor ca se deschid normal apoi se pot ridica in sus, ca nu se ridica direct in sus cum e la un lamborghini ca nici nu se poate face, chiar nu-si au rostu mai ales la o masina cu 4 usi
|
Quote:
|
Quote:
Aline stiu ca deabia astepti primavara sa pui inapoi kitul de la Pilot :P vezi ca ai ramas dator cu o poveste! |
daca se deschideau direct in sus ca la un lamborghini mai era ceva dar asa nu isi au rostul la fel de bine pot iesi din masina intr-un spatiu ingust ca si din logan cu lambo-doors la care mai dai si cu capu de portiera
|
adik tu vrei sa cresti puterea unui motor de dacie de 2 ori si jumatate? acum serios vorbind... eu am impresia ca tu doar visezi frumos.... no offence
|
Marian20 - este motor de Renault :)) nu e motor de Dacie! Iara exemple sunt numeroase cu crestere dubla de putere - 1.6 benzina compresor - KingPinMobile e aicea pe forum!!! 168 de cai si 220 NM!
|
daa 168cp la 1.6 benzina dar nu la diesel 160+
|
Relu_GTT - NU ESTE DIESEL ASPIRAT ESTE TURBO DIESEL - Ai auzit cumva de BBI - 1.5 dci 65 de cai la baza - intercooler marit, turbina mai mare, alte modificari - 144 de cai si se poate mai mult duce in sus!!!! Deja 65x2=130 - este deja marita dublu - si inca 14 cai! + un cuplu de te doare mintea!!!
|
stiu loganul bbi
|
daca mai are vreun rost sa completez si cu BFF-ul (loganul Rosu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning