Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Kadett D Caravan '84 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/161701-opel-kadett-caravan-84-a.html)

donz 22-01-10 13:18

Re: opel kadett D ( troleu )

@ xtrezz : merci si eu zic ca merita urmeaza sa le pun cat de curand ca ard de nerabdare sa le vad sus

@@ radu print : mizerie nu e de mult in carburator, de 2 saptamani l-am dat jos si l-am curatat, dar atunci era alimentarea din sticla, am legat rezervorul si am facut prostia sa ascult de fostul proprietar care a spus ca acuma a dat jos rezervorul si la curatat, filtrul nu era transparent ci alb si de aia am vazut tarziu ca e murdar, intre timp mizeria a ajuns in pompa de benzina si a fortat membrana pana a cedat. semnalizari cred ca o sa le dau jos si o sa las doar oglinda, sticla o fac din plexiglas sau o sa pun folie fumurie pe ele.

Scrie corect in limba romana !

donz 23-01-10 18:55

4 Attachment(s)
inghetat si degerat am pus astazi oglinzile sus si am curatat carburatorul. vreau pareri

baga 23-01-10 19:16

Arata ok ,eu zic ca arata mult mai bine decat cele originale si oricum ai vizibilitate mai buna.

Radu_print 23-01-10 20:49

si eu zic ca-s ok oglinzile, eventual fa o poza de detaliu la imbinarea cu usa.

donz 23-01-10 21:10

:D la partea de imbinare mai trebuie lucrat un pic (asteptam cu nerabdare sa vina caldura si sa treaca sesiunea :) ), deocamdata am vrut sa fie functionale. urmeaza sa le si vopsesc si atunci vreau sa le trag la linii.

cocoirl 30-01-10 12:05

nu baga in seama parerile nebune de pe aici.lasa kitul asa cum e ca e fain,bad-boyul la fel,nu a jos nimik,daca poti mai pune-i praguri,alte jante,

donz 30-01-10 12:48

4 Attachment(s)
merci de incurajare, sincer vreau sa o aduc stock pentu ca forma ei initiala e destul de ok, in maxim o luna masina isi va schimba radical look-ul si dupa aceea umblam strict sub capota :)

chiar daca unii au clasificat-o la capitolul "kitch" nu-mi pasa, toti vorbesc pana vad cum merge si cum se arde,

cateva poze cu caravane :)

cocoirl 30-01-10 13:40

ahaa sa inteleg e lup in blana de oaie!! fiecare cu ideile lui :) mie nu-mi plac masinile stock.nu stiu cat de greu ar fi sa-i faci un transplant. un motor de glanza.1.3 turbo 180hp 2 mode turbo.motorul e 1500-2000 cu tot cu ecu,loom,cutie,etc.depinde de tine ce vrei sa-i faci si bineinteles de posibilitate.eu as vrea sa aduc o dacia 1300 in irl si sa o fac turbata aici cu motor de rx7 twin turbo.

fi open minded si vei reusi orice iti pui in cap sa faci ;) ai nevoie de gen motoare etc pm si te ajut in irl sunt destul de ieftine.

donz 30-01-10 13:46

merci mult io ma gandeam la 2.0 16v 150 caluti ca ii mai ieftin si o sa zboare , la 900kg cat are masina va fi de vis

succes cu dacia :) traznet ideea

22VIN 30-01-10 14:52

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3031016)
merci mult io ma gandeam la 2.0 16v 150 caluti ca ii mai ieftin si o sa zboare , la 900kg cat are masina va fi de vis

succes cu dacia :) traznet ideea

Sau daca vrei ceva econimic, si un NE de 116cp e suficient.

h0rm0n 30-01-10 14:57

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3031163)
Sau daca vrei ceva econimic, si un NE de 116cp e suficient.

true...
ma numar printre cei care au ales un NE-ul... :D

donz 30-01-10 17:40

da dar ne-ul e si mai slab :( nu stiu inca nu e nimic batut in cuie, totusi asa de curios cam pe unde se invarte consumul la c20ne???

h0rm0n 30-01-10 17:54

din ce observ, vrei pe bani putini, si consum mic !!!

ori un C14NZ... ori un motor puternic si fiabil, sa nu mai zic si ieftin (C20NE-ul)

ai de ales, nu iti da nimeni in cap ! :D

donz 30-01-10 18:02

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 3031743)
din ce observ, vrei pe bani putini, si consum mic !!!

ori un C14NZ... ori un motor puternic si fiabil, sa nu mai zic si ieftin (C20NE-ul)

ai de ales, nu iti da nimeni in cap ! :D

nici nu se pune problema de dat in cap cum nu am precizat nimic de consim redus amphetamine a spus ca " daca vrei consum redus pune un ne e mai economic" si eu de curios am intrebat cat consuma pt ca sigur consuma mai putin decat 1.6 pe care il am acuma :)

h0rm0n 30-01-10 18:06

si eu am un 1,6... si mai jos de 9, in oras nu scot... uneori am si 10... acuma cat o fost (si va fi) iarna grea, mi-a luat si 13 !

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning