![]() |
Re: opel kadett D ( troleu )
@ xtrezz : merci si eu zic ca merita urmeaza sa le pun cat de curand ca ard de nerabdare sa le vad sus
@@ radu print : mizerie nu e de mult in carburator, de 2 saptamani l-am dat jos si l-am curatat, dar atunci era alimentarea din sticla, am legat rezervorul si am facut prostia sa ascult de fostul proprietar care a spus ca acuma a dat jos rezervorul si la curatat, filtrul nu era transparent ci alb si de aia am vazut tarziu ca e murdar, intre timp mizeria a ajuns in pompa de benzina si a fortat membrana pana a cedat. semnalizari cred ca o sa le dau jos si o sa las doar oglinda, sticla o fac din plexiglas sau o sa pun folie fumurie pe ele. Scrie corect in limba romana ! |
4 Attachment(s)
inghetat si degerat am pus astazi oglinzile sus si am curatat carburatorul. vreau pareri
|
Arata ok ,eu zic ca arata mult mai bine decat cele originale si oricum ai vizibilitate mai buna.
|
si eu zic ca-s ok oglinzile, eventual fa o poza de detaliu la imbinarea cu usa.
|
:D la partea de imbinare mai trebuie lucrat un pic (asteptam cu nerabdare sa vina caldura si sa treaca sesiunea :) ), deocamdata am vrut sa fie functionale. urmeaza sa le si vopsesc si atunci vreau sa le trag la linii.
|
nu baga in seama parerile nebune de pe aici.lasa kitul asa cum e ca e fain,bad-boyul la fel,nu a jos nimik,daca poti mai pune-i praguri,alte jante,
|
4 Attachment(s)
merci de incurajare, sincer vreau sa o aduc stock pentu ca forma ei initiala e destul de ok, in maxim o luna masina isi va schimba radical look-ul si dupa aceea umblam strict sub capota :)
chiar daca unii au clasificat-o la capitolul "kitch" nu-mi pasa, toti vorbesc pana vad cum merge si cum se arde, cateva poze cu caravane :) |
ahaa sa inteleg e lup in blana de oaie!! fiecare cu ideile lui :) mie nu-mi plac masinile stock.nu stiu cat de greu ar fi sa-i faci un transplant. un motor de glanza.1.3 turbo 180hp 2 mode turbo.motorul e 1500-2000 cu tot cu ecu,loom,cutie,etc.depinde de tine ce vrei sa-i faci si bineinteles de posibilitate.eu as vrea sa aduc o dacia 1300 in irl si sa o fac turbata aici cu motor de rx7 twin turbo.
fi open minded si vei reusi orice iti pui in cap sa faci ;) ai nevoie de gen motoare etc pm si te ajut in irl sunt destul de ieftine. |
merci mult io ma gandeam la 2.0 16v 150 caluti ca ii mai ieftin si o sa zboare , la 900kg cat are masina va fi de vis
succes cu dacia :) traznet ideea |
Quote:
|
Quote:
ma numar printre cei care au ales un NE-ul... :D |
da dar ne-ul e si mai slab :( nu stiu inca nu e nimic batut in cuie, totusi asa de curios cam pe unde se invarte consumul la c20ne???
|
din ce observ, vrei pe bani putini, si consum mic !!!
ori un C14NZ... ori un motor puternic si fiabil, sa nu mai zic si ieftin (C20NE-ul) ai de ales, nu iti da nimeni in cap ! :D |
Quote:
|
si eu am un 1,6... si mai jos de 9, in oras nu scot... uneori am si 10... acuma cat o fost (si va fi) iarna grea, mi-a luat si 13 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning