Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Noua mea masina : OPEL KADETT 2.0 16v T 204CP (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/1617-mea-masina-opel-kadett-2-0-16v-204cp.html)

SpeedeR 02-08-04 21:26

nu putem sa o vedem vineri in H!!!! pt k H-ul sa inchis!!!!!!!!!!!!!![ :( :( :( :( acum unde o mai vdm?!

super masina ;)

X-Ray-Eyes 02-08-04 22:21

Sa iti traiasca ....
Ce umflata e ... La aripi ma refer ...
:peace:

ZUZG7 03-08-04 07:23

Sa te tina mms-ule . By the way : cit a costat bestia ???

disco3 03-08-04 07:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Pe asflat, pe asflat... dar uite-te la poze cum se lasa pe amortizoare masina.. si totusi.. nu prea vad eu ca acea masina sa fi fost condusa intr-un mod frumos (aici ma refer la motor care e sigur alergat rau de tot). Ca sa nu mai vb ca exista oricand posibilitatea ca masina sa fi fost lovita si reparata...

Motorul a fost reparat inainte de ultima proba speciala la care a participat masina, cit despre alergat evident ca este o masina care a alergat asta a fost si va fi si la mine menirea ei , nu??? :lol: :lol: :lol: Oricum tot ce este pe masina ma refer la piese toate sunt super profi, de la turbina pina la placute, ce se putea duce era motorul si turbina care au fost revizuite asa ca.... te astept micutule sa vedem ce zice 2.8 VR6 vs 2.0 16v T

disco3 03-08-04 07:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Sa te tina mms-ule . By the way : cit a costat bestia ???

nu foarte mult tinind cont ca doar motorul si cutia fac vreo 1500 si doar frinele fac vreo 500. Ceea ce imi convine mie cel mai mult este rollbar-ul care in caz de Doamne Fereste.... n-ai nici pe dracu. :lol: :lol: :lol: :lol: .

BogdanSHA 04-08-04 10:43

Misto masina...o sa cam sufere acum k e obisnuita cu raliuri & stuff.
Si ce te bucuri asa de rollbar?? Ai fost la vreo ghicitoare ceva? (Doamne fereste!)

ZoliaT 04-08-04 10:54

eu ti-am zis si repet .. ia-ti draq o casca :D

n0namee 05-08-04 21:26

totusi cat a fost???

disco3 02-09-04 11:36

o sa-ti spun personal, ca poate oi vrea sa o vand si :shock: :shock: :shock: :shock: , intelegi???, apropo masinuta asta tocmai a facut un VOLVO T5, care din cite am inteles eu are vreo 230 CP :lol: :lol: :lol: :lol: ,pe 400m, cam vreo doua trei masini. Aaa, si nu mergea prea bine atunci!!!

CT-87-ADY 02-09-04 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mms\"
o sa-ti spun personal, ca poate oi vrea sa o vand si :shock: :shock: :shock: :shock: , intelegi???, apropo masinuta asta tocmai a facut un VOLVO T5, care din cite am inteles eu are vreo 230 CP :lol: :lol: :lol: :lol: ,pe 400m, cam vreo doua trei masini. Aaa, si nu mergea prea bine atunci!!!

Am vazut filmuletzu` dar park ai pierdut in fatza unu Opel Vectra nuh? :?
P.S: ce motor Are A4 TVG ala si vectra care l-a facut? :oops:

bogdan 02-09-04 12:18

cu a4 m-am dat eu are 1.8, 16V cipuit si manarit are ceva caluti da nu cine stie ce

RoSonic 02-09-04 12:25

Unde l-a facut mah vectra???? :lol: :lol: :lol:
Doar ursu cu WRC i-a tinut piept la Alexandria....

X-Ray-Eyes 02-09-04 12:42

Si ce motorash are ursu cu WRC ?
M5 cumva sau ma insel ???

:peace:

disco3 02-09-04 13:54

terifiant, dar din pacate, chiar M5, din cite am inteles are vreo 340 CP stock, plus filtre tobe si chip , asa ca ......... :lol: :lol: :lol: , cre ca era anormal sa nu mi-o iau de la bestia aia.Dar in schimb nici un Opel Vectra., am facut de doua ori BAV-ul 323, si a treia oara m-a facut el pe mine, pentru ca am plecat o masina in urma lui si nici nu a mai tras masina mea ca la inceput ( se incinsese un picut).Dar cu BAV-ul a ramas oricum 2-1 pt. mine , si asta ca a avut noroc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hondarul 02-09-04 19:39

Frumooooooooooos !!! Dar bey MMS-ule... Lasa-i pe altii sa te laude !!! Cu care BAV te-ai dat ??? Mic ori mare ??? Doar nu tot cel care te-a facut cu Prelude, nu ??? Si mai da-ne detalii despre motorul tau de \"204 cp\"... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning