![]() |
nu putem sa o vedem vineri in H!!!! pt k H-ul sa inchis!!!!!!!!!!!!!![ :( :( :( :( acum unde o mai vdm?!
super masina ;) |
Sa iti traiasca ....
Ce umflata e ... La aripi ma refer ... :peace: |
Sa te tina mms-ule . By the way : cit a costat bestia ???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Misto masina...o sa cam sufere acum k e obisnuita cu raliuri & stuff.
Si ce te bucuri asa de rollbar?? Ai fost la vreo ghicitoare ceva? (Doamne fereste!) |
eu ti-am zis si repet .. ia-ti draq o casca :D
|
totusi cat a fost???
|
o sa-ti spun personal, ca poate oi vrea sa o vand si :shock: :shock: :shock: :shock: , intelegi???, apropo masinuta asta tocmai a facut un VOLVO T5, care din cite am inteles eu are vreo 230 CP :lol: :lol: :lol: :lol: ,pe 400m, cam vreo doua trei masini. Aaa, si nu mergea prea bine atunci!!!
|
Re:
Quote:
P.S: ce motor Are A4 TVG ala si vectra care l-a facut? :oops: |
cu a4 m-am dat eu are 1.8, 16V cipuit si manarit are ceva caluti da nu cine stie ce
|
Unde l-a facut mah vectra???? :lol: :lol: :lol:
Doar ursu cu WRC i-a tinut piept la Alexandria.... |
Si ce motorash are ursu cu WRC ?
M5 cumva sau ma insel ??? :peace: |
terifiant, dar din pacate, chiar M5, din cite am inteles are vreo 340 CP stock, plus filtre tobe si chip , asa ca ......... :lol: :lol: :lol: , cre ca era anormal sa nu mi-o iau de la bestia aia.Dar in schimb nici un Opel Vectra., am facut de doua ori BAV-ul 323, si a treia oara m-a facut el pe mine, pentru ca am plecat o masina in urma lui si nici nu a mai tras masina mea ca la inceput ( se incinsese un picut).Dar cu BAV-ul a ramas oricum 2-1 pt. mine , si asta ca a avut noroc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Frumooooooooooos !!! Dar bey MMS-ule... Lasa-i pe altii sa te laude !!! Cu care BAV te-ai dat ??? Mic ori mare ??? Doar nu tot cel care te-a facut cu Prelude, nu ??? Si mai da-ne detalii despre motorul tau de \"204 cp\"... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning