![]() |
Re: La Multi Ani!
O sa il caut...poate vrea sa intre in club.
|
Quote:
...... o sa iti arat vanataile :lol:.....si apropo de cadou am stat mai mult noi dekat u in el :lol::lol: si la fel si cu vesta ....cu pistolu sa ocupat moxxu samd :twisted: |
Pistolu..... credeam ca e apa in el si i-am stropit pe toti.....pana l-am vazut pe Ceres ca se linge pe buze....dupa asta mi-am dat seama ca era J&B .... :)
|
....la o faza il combinasera cu redbull k deja era rau asa chior :lol::lol::lol::lol:....
|
daaaaaaaaaaa .. belea pistoluuu .. si vesta sa o tii sa nu o arunci k facem mishto de ashtia prin orash ..
|
1 Attachment(s)
Film cu CeRes impuscat in gura , cu un pistol de apa , de jucarie, plin cu whiskey =))
numai lu` psycho puteai sa-i vina asa idee : / :D |
ce betziv bah baiatule :)))
|
Ash vrea sa spun shi io ceva dar daca zic o sa imi saritzi totzi in cap ca sunt pocait ...... plm asta este! .... Marfa oricum!
|
filmul nu e de cea mai buna calitate si nu se vede f bine .... asa ca nu recunosc nimic :rolleyes2
|
La Multi Ani Toba !!!
sa traieshti sa`mbatraneshti pe fete sa le`nebuneshti ;) si sa ai tot ce`ti doreshti :))) |
Aaaaaaa.....MERRY CHRISTMAS>>>>>> !!! LA MULTI ANI T O B A !
|
LA MULTI ANI TOBA! Sa fii santos,fericit si iubit,sa ai parte de tot ce vrea sufletul tau si nu in ulitmul rand...bani masini si femei!:D
|
La Multi Ani TOBA !! ... la catzi mai multzi cai .. femei, masini, bani ...si sanatate :-P :-P :-P ....from Maradona 8)
|
1 Attachment(s)
:?: :?: :?: |
.....LA MULTI ANI! sa ai parte de de toate ....;).....femei masini ce vrei da cu bautura ajunge :lol::lol:....t pup :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning