![]() |
Re: BMW Seria 3 E92 Coupe - info si poze
10 Attachment(s)
:arrow:
more pics ... |
8 Attachment(s)
mistoooo.are stopuri ca la seria 7 si fata ca la seria 6...
|
Frumos , spatele aduce vorba ta alexutzzz a Aston, e reusit , e mai elegant decat seria precedenta.Stie cineva cand va aparea?
Bai Mantra frate m-ai disperat cu pozele tale atasate , pune-le dracu` la semnatura , ce incerci sa spui prin ele? |
misto masina nu prea reusita dar e misto
|
era bine daca trecea si performantele:0-100,max speed
|
nush dar mi se pare urata.nu tu o linie uniforma..masina imi pare ca e facuta din bucati nush cum sa spun...
si daca tot au schimbat stopurile spate si nici in fata nu e 100% identic..de ce nu il numesc seria 4 sau mai stiu eu cum....ca e totusi diferit de seria 3 sedan |
Arata super...chiar imi place modelu asta...de data asta da dovada de mai multa eleganta si confort sporit fata de modelele precedente...Sa vedem cum o sa arate M3'u...;) :D
|
oameni buni, astia de la BMW s-au prostit rau de tot, in prima faza are spate de japoneza iar acum au copiat spatele de la seria 7. Cine a desenat seria 3 k il strang de gat k nu stie sa deseneze un spate frumos pt seria 3. sincer sa fiu, nu mi-as lua noul seria 3, mai frumos e precedentul model sincer. singurele cu noul design kre sunt reusite sunt BMW seria 5 si BMW seria 6 (super frumoase) dar noul seria 3 (spatele) lasa de dorit.
|
o sa`ti placa mai mult peste 2-3 ani stai linistit!! :D
orikum Respect pt.BMW !!! masina este frumoasa!! |
Quote:
|
M3 din cate stiu yo (si sunt absolut SIGUR de asta) este varianta SPORT(mai agresiva in design si mult mai performanta) a seriei 3 ... daca voi imi aratatzi latura ceva sportiv la acea masina (excludem motoru care din punctul meu de vedere nu are nici o valoare...mai ales ca au ales bi-turbo in loc de aspirata-asa cum spunea traditia) yo imi tai o mana :D
|
4 Attachment(s)
primele poze oficiale ....
|
designul nu e cine stie ce..dar motorizarile da!!
|
stopurile de data asta sunt reusite ..fata de celelalte modele care cam lasau de dorit ..in rest ..ce poti sa mai zici ..e BmW :D:D:D
|
ceva jante cu bordura din fabrica n`ai Zolia T ???
as fi curios !!! :P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning