![]() |
Re: Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :)
Blazeyblaze cred ca nu de mine era vorba in postul meu nu?
Ono efectiv eram curios sa stiu si eu cam ce BMW ar putea sa aiba macar curajul sa stea langa un Gallardo. Inca o mica intrebare,e vorba de noul M5 E60, cel la care faci tu referire? |
Sandumrs, nu ti-a zis tie nimic, stai linistit, s-a referit la cunoscatorii de mai sus.
Da, e vorba de modelul nou. |
Am inteles. Tare rau, ironia soartei, e vorba tot de un V10 deci....probabil Turbo sau cu NOS.
Abia astept sa vad o asemenea racheta. |
Quote:
NOS-ul e deja fumat :D |
am urmarit dintotdeauna posturile lui ono.. nu am avut niciodata curaj sa ma bag aiurea in seama cu el.. da acuma trebuie sa`i zic felicitari pt ca e nr. 1 in romania! si pt tot ce face el cu superbele lui mashini pt noi :) esti cel mai tare.
|
Asa cum am discutat cu el vom incerca sa face o cursa demonstrativa la una din legale, speram cat mai repede.
Intradevar fara NO2 si-l rog pe ONO sa-si puna el NO2 ca mie nu-mi e necesar. 400 si 1000m dar retineti fac asta doar cu el pentru ca imi e prieten si atat altfel voi continua sa promovez cursele de 400m, far sa mai fac excepti pentru nimeni. |
intrbare ptr ONO-am citit pe forum(aici)de o supra top speed 320 km/h,ma lamuresti care e faza?!.....si o Supra ar avea sanse la Lambo?!(cred ca e vb de una neagra)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, se anunta ceva GRAV in vara asta, 996, Supra, STI, Lambo, M5-turbo, toate preparate in draci, sunt sigur ca si Tenteanu intra in carti pt k dupa cate il cunosc eu e ambitios in draci si nu ramane el la nivelul in care e acum. |
:D deabia astept
|
ono ,... tot respectu' pentru munca ,timpul si banii investiti .Rezultatele s-au vazut .
De curiozitate aveti in MR un CL65 AMG daca nu ma insel .Te-ai dat vreodata cu el ,stiu ca e tot in MR dar asa de curiozitate ;) Mult noroc si bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci . |
Quote:
Multumesc frumos. |
1 Attachment(s)
Inca o posibila RACHETA care e deja desfacuta si asteapta VITAMINE. Nu cred ca va fi ca su lui Seby pt k nu am puterea lui financiara dar o sa fie tare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning