Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16136-ono-gallardo-vs-andrei-impreza-wrx-sti-wonder.html)

sandumrs 20-04-06 02:05

Re: Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :)

Blazeyblaze cred ca nu de mine era vorba in postul meu nu?

Ono efectiv eram curios sa stiu si eu cam ce BMW ar putea sa aiba macar curajul sa stea langa un Gallardo. Inca o mica intrebare,e vorba de noul M5 E60, cel la care faci tu referire?

ono41 20-04-06 02:11

Sandumrs, nu ti-a zis tie nimic, stai linistit, s-a referit la cunoscatorii de mai sus.
Da, e vorba de modelul nou.

sandumrs 20-04-06 02:18

Am inteles. Tare rau, ironia soartei, e vorba tot de un V10 deci....probabil Turbo sau cu NOS.

Abia astept sa vad o asemenea racheta.

ono41 20-04-06 02:26

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Am inteles. Tare rau, ironia soartei, e vorba tot de un V10 deci....probabil Turbo sau cu NOS.

Abia astept sa vad o asemenea racheta.

Bi Turbo

NOS-ul e deja fumat :D

ESPinoza 20-04-06 03:35

am urmarit dintotdeauna posturile lui ono.. nu am avut niciodata curaj sa ma bag aiurea in seama cu el.. da acuma trebuie sa`i zic felicitari pt ca e nr. 1 in romania! si pt tot ce face el cu superbele lui mashini pt noi :) esti cel mai tare.

SEBASTIAN 20-04-06 07:14

Asa cum am discutat cu el vom incerca sa face o cursa demonstrativa la una din legale, speram cat mai repede.
Intradevar fara NO2 si-l rog pe ONO sa-si puna el NO2 ca mie nu-mi e necesar.
400 si 1000m dar retineti fac asta doar cu el pentru ca imi e prieten si atat altfel voi continua sa promovez cursele de 400m, far sa mai fac excepti pentru nimeni.

mihai88 20-04-06 07:45

intrbare ptr ONO-am citit pe forum(aici)de o supra top speed 320 km/h,ma lamuresti care e faza?!.....si o Supra ar avea sanse la Lambo?!(cred ca e vb de una neagra)

orlando 20-04-06 09:04

Quote:

Originally Posted by mihai88
intrbare ptr ONO-am citit pe forum(aici)de o supra top speed 320 km/h,ma lamuresti care e faza?!.....si o Supra ar avea sanse la Lambo?!(cred ca e vb de una neagra)

cred ca stiu de ce masina zici...daca nu ma insel asta vara a venit in romania baiatu cu supra si cam i-a tras-o cu subaru lui ono deci iti dai seama...eu asa imi aduc aminte ca s-a facut multa valva pe tema acelei curse...oricum o supra pierde la start ptr ca ii fuge un pic fundul daca nu are gume bune...si scuza gasita de sofer(cel cu supra) a fost ca nu avea cauciucuri care sa ii ofere aderenta maxima...sau cel putin asa imi aduc aminte!

blowwind 20-04-06 09:27

Quote:

Originally Posted by ono
Daca nu iti convine sa iti faci user la noi, nu iti face, iar daca iti faci am sa te banez cu manuta mea. Tocmai am explicat in pagina anterioara unele chestii dar vad ca esti incapatanat sau tampit si o arzi aiurea cu baietii mari doar ca sa te bagi si tu in seama.
P.S. ADUCETI VOI MA LA START O MASINA CARE SA MA BATA SI FITI CONVINSI CA DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA AM SA SCRIU CU MANA MEA K MASINA X M-A BATUT PT K EU NU ASCUND NIMIC SI SUNT SUFICIENT DE FAIR PLAY SA RECUNOSC DACA IAU BATAIE. Pana cand se va gasi acea masina nu mai vb aiurea pt k am batut multe masini tari din Bucuresti.
Am sa va zic eu ce masini au calutii necesari pt a ma bate pt k vad ca voi vorbiti in necunostinta de cauza sau doar ca sa pareti si voi baietasi, zmeilor.
Masinile care ma pot bate in curand sunt urmatoarele:
1 Impreza lui Seby
2 996-le lui Maftei
3 un Bmw care din cate am auzit se anunta GRAV de tot
Alta masina nu e mai tare decat Gallardo pe care il detin sau daca e vreuna va zic sincer ca e gloaba soferul, iar cu cele enumerate mai sus nu am facut intrecere pt k doua din ele nu sunt in Romania iar a treia e la preparat.

yo zic ca n`ai nici o sansa impotriva la subi meu >:P >:P ... te spulbera de la start!!! believe me...adik s`a vazut cand ne`am dat cat de tare poate sa fie...in plus...are la volan cel mai tare sofer din tzara....go rudolph :)

ono41 20-04-06 12:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Asa cum am discutat cu el vom incerca sa face o cursa demonstrativa la una din legale, speram cat mai repede.
Intradevar fara NO2 si-l rog pe ONO sa-si puna el NO2 ca mie nu-mi e necesar.
400 si 1000m dar retineti fac asta doar cu el pentru ca imi e prieten si atat altfel voi continua sa promovez cursele de 400m, far sa mai fac excepti pentru nimeni.

D-abia astept sa facem SHOW, cred ca o sa fie o cursa grava.

ono41 20-04-06 12:33

Quote:

Originally Posted by mihai88

Cred k vorbesti de prietenul meu Virgil. Am tot discutat cu el printre altele si despre cursa dintre noi 2. O sa facem cand vine in tara. Respect pt masina lui, e foarte tare si d-abia astept sa fac intrecere si cu el in afara de Seby.

Oricum, se anunta ceva GRAV in vara asta, 996, Supra, STI, Lambo, M5-turbo, toate preparate in draci, sunt sigur ca si Tenteanu intra in carti pt k dupa cate il cunosc eu e ambitios in draci si nu ramane el la nivelul in care e acum.

mihai88 20-04-06 12:41

:D deabia astept

slater 20-04-06 12:55

ono ,... tot respectu' pentru munca ,timpul si banii investiti .Rezultatele s-au vazut .
De curiozitate aveti in MR un CL65 AMG daca nu ma insel .Te-ai dat vreodata cu el ,stiu ca e tot in MR dar asa de curiozitate ;)
Mult noroc si bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .

ono41 20-04-06 13:25

Quote:

Originally Posted by slater
ono ,... tot respectu' pentru munca ,timpul si banii investiti .Rezultatele s-au vazut .
De curiozitate aveti in MR un CL65 AMG daca nu ma insel .Te-ai dat vreodata cu el ,stiu ca e tot in MR dar asa de curiozitate ;)
Mult noroc si bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .

Nu avem CL65.
Multumesc frumos.

ono41 20-04-06 13:34

1 Attachment(s)
Inca o posibila RACHETA care e deja desfacuta si asteapta VITAMINE. Nu cred ca va fi ca su lui Seby pt k nu am puterea lui financiara dar o sa fie tare.

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning