![]() |
Re: Desenele mele - Dacia_1310
sigur nui copiat?
|
Baiete, ai mai pus doua desene copiate la inceput si tot ne-am prins...ne iei de fraieri acuma? Macar de iti dadeai silinta sa-l faci sa arate cumva, da ti-ai batut...joc de el. Moderatori, o atentie, ceva, va rog :)
|
Ala ii copiat 100%...
|
Quote:
|
Daca ala nu e copiat jur ca, cand cresc mare ma fac gunoier !
E al 3 lea desen copiat :lol:, daca vii si cu al 4'lea ma spargi ! |
5 Attachment(s)
"Ma frend" din cultura mea generala E 25 care sa fi fost in productie de serie nu exista. Exista insa doua BMW-uri cu indicativul 25 : Primo : BMW E 25 Turbo , care a fost un prototip construit si dezvoltat in 1972 de celebrul designer Paul Bracq cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Munchen din acelasi an , prototip care a stat la baza productiei lui BMW M1 lansat in anul 1978 in productie , fiind produse pana in anul 1981 un numar total de 456 de unitati , devenind astfel unul dintre cele mai rare BMW-uri , si a fost folosit cu precadere in competitiile auto. Secundo : BMW R 25 este o motocicleta cu atas care a fost construita in anul 1951 si a carei productie a durat pana in 1953 . Atasez pozele modelelor mentionate de mine si te-as ruga sa-mi spui cu care din ele seamana "indigo"-ul tau. Ceea ce ai incercat tu sa "desenezi" este o copie dupa o poza a unui BMW E 30 M3 , versiunea DTM ( Campionatul German de turisme ) din 1991 cu motor de 2,5 l. Te-as ruga sa nu mai incerci sa ne insulti inteligenta si bunul simt cu copii ( si alea proaste ) postate drept desene de mana libere , ci sa respecti membrii acestei sectiuni de FREEHAND DESIGN cu desene proprii , fara indigo , fara foaie peste poza pe geam sau alte metode de copiere . Imi cer scuze moderatorilor pentru off dar consider ca a fost necesara "interventia" mea . Numai bine !
Poza 1 , 2 : BMW E 25 Turbo - 1972 ( semi-profil fata si profil lateral stanga ) Poza 3 . BMW M 1 - 1978 ; Poza 4 . BMW R 25 - 1951 . Poza 5 . BMW E 30 M3 DTM 1991 . |
mi`ar fi putin rusine sa pun desene copiate..sincer ;))dar nah...poate asa exersezi tu..copii pana te obisnuiesti cu forma lor..e si asta ceva..numai bine
|
M-ati luat de doua ori adevarat. Dar de ce ma luati mereu?
|
pai uite cum e..tu sa copii desene in continuare..pana te inveti..nah dak asta e metoda ta..dupa ce te`ai obisnuit cu forma lor incearca ceva singur..si pe alea le vrem publicate, nu copiile.. multa bafta
|
Aici gresesti. Daca continua sa copieze nu o sa invete.
|
pai fiecare cu metoda lui nu?poate asta e a lui
|
Lui nu ii ies siluete perfecte si desne de proasta calitate. Lui ii ies siluete putin strambe/rotunjite dar desene lucrate.
Deci, nu. (Eventual asa a inceput, dar nu ne intereseaza din moment ce acuma le face originale) |
2 Attachment(s)
Salutare la toti:D!Am mai realizat ceva,de data asta al doilea desen in culori cu umbre si reflectii.Marca: Dacia;Model:1310 L.
P.S.:Peisajul este casa mea de la tara;).In rest voi va faceti treaba si comentati dati pareri si altele!Enjoy and clean look! |
Prietene ai evoluat nu gluma! bravo
Casa din fundal e aiurea, dar masina imi place |
Mersi,asta ziceam si eu,adica,casei ii trebuia acoperisul cu volum,si usa e cam de culoarea maro:lol::lol:(stiti la ce ma refer cu maro)
EDIT:Maine vine o decapotabila din '80;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning