![]() |
Re: Masina mea DACIA
9 Attachment(s)
poze recente
|
Quote:
- e frumusica, ai imbinat bine interiorul ala negru cu gri, ii da un aer de logan . - Daca ai facut tu grila ti-a iesit bine. - imi pare bine ca ai vopsit stalpi cu negru si ai folie - ii menti inca un aer original Pareri negative: - dai jos coada de rechin , nu este bemmer - mai renunta la toate cele de la oglinda retrovizoare - husele de tetiere cu playboy chiar nu isi au rostul , ia-ti ceva reno sau dacia. - alea 2 mici ceasuri daca pot sa le zic asa pt db , nu isi nici locul nici rostul la tine in masina, nu ai masina pt competitii audio, deocamdata. - scrisul cu bby , ofera ceva in plus? e ca si cum ar fi numele prostilor pe toate gardurile. Sfaturi: - poti renunta la scrisul dacia, solenza si rapsodie - ia-ti o prelungire de golf 3 si monteaz-o - renunta la aparatorile de noroi Succes! |
ms mult pentru sfaturi.......bafta si numai bine
|
mai e un pic.....4Tuning Days ;)
|
iti dau si eu un sfat ia un tub de spray culoarea masinii si unu de lac si vopseste pleoapele alea ca arata ca naiba... e ca o femeie ne pensata exact asa arata
|
nu are ce pleoape sa vopseasca, pt e autocolant negru ala, mai bine il da jos si o sa fie mult mai frumos
|
deci ai inteles care e treaba daca vrei pleoape cumpara-ti sau fa-ti un badboy... imi aduc aminte ce fata facea X-zibit la pimp my ride cand gasea masini lipite cu "duck tape"
|
am inteles...o sa rezolv problema si cu pleoapele, sper sa mai gasesc la baietzasul din baia mare...multumesc pt sfaturi bafta si numai bine
|
Vezi că la tine in Bacău are atelier de tuning Aleks.
plm tuning. Probabil ai auzit sau citit despre. |
9 Attachment(s)
nu am mai postat de mult timp,nu îmi permite nici timpul dar revin cu poze noi..baftă şi numai bine.
|
Quote:
Si gloantele alea de pe masina nu o face sport deloc..Vad gloante dinalea de cele mai mutle ori pe masinile zdelor sau copiilor de bani gata Spor cu masina |
Fa triple smoked.
O suspensie sport ar fi bine venita. Niste jante cu buza. Ai putea sa astupi bandourile,sau sa le vopsesti in culoarea masinii. Scapa de scrisul cu solenza. Scapa de colantul de pe capota ! Te rog. 1) nu e pus bine 2) nu e estetic pusa. 3) prea multa lume are colant negru mat pe capota.E cam....cocalaresc.(ai putea sa ii pui pe plafon) Ar merge o toba sport. ps:scoate gloantele alea... Succes! |
sau pune autocolant pe toata capota... fa-o neagra
ar da bine cu niste jante negre mai latute asa |
Fratilor autocolantu e pus deoarece am lacul sarit pe capota.Capota o voi curata si o voi colanta toata sau o voi vopsi,gloantele la fel acopera defectele,nu sunt puse de aspect,cand voi avea bani si timp ma voi revansa.Multumesc pentru sfaturi,drumuri bune.
|
ai putea sai faci jantele albe are un baiat d pe forum( CT .. C M Y ) si capota ar fi trebuit sa o fac in intregime nearga ar fi arata mult mai ok ... spor la treaba in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning