Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - Jouk (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160892-desenele-mele-jouk.html)

Ace Axel 21-01-10 19:54

Re: Desenele mele - Jouk

Nu am nimic impotriva sa postezi si alte desene, dar e un forum de masini si pe mine asta ma intereseaza si ma preocupa !

Legat de asta , imi place ideea ultimului tau desen si se vede ca este facut de tine ! Felicitari si spor in continuare !

Evoluzione 21-01-10 21:32

E interesant ultimul desen... Ceva mix BMW 1er si BMW Z4 mk1?

Jouk 21-01-10 22:02

1 Attachment(s)
Din astea 2 pagini in care numa ne-am contrazis am reusit sa ma motivez :)). Am desenat masina, nu e grozava dar e mai buna decat cea dinainte deci consider ca e un pas inainte si ata timp cat e o imbunatatire eu sunt multumit. Astept pareri si sfaturi despre desen, vreau sa imi spuneti ce ganditi, daca vedeti ca am gresit ceva ziceti, ca data viitoare sa nu mai fac aceiasi greseala. Nu imi palce evacuarea de pe partea stanga, cred ca ar fi trebuit sa fac doar prima teava.. se vede cam aiurea.

Ace Axel 22-01-10 10:01

din punctul meu de vedere, combinatia de culori e cam nepotrivita; iar folosirea aceleasi culori si pentru geamuri si caroseria e si mai ciudata ! (decat daca nai vrut sa imiti o caroserie de sticla, dar nu cred ca este cazul ). de asemenea, orice combinatie de spite ai folosi la janta, incearca sa eviti 4 ! ca sa iti fie mai usor si sa mentii un aspect placut, incearca cu 6 !

spor la treba in continuare !

Jouk 25-01-10 21:48

3 Attachment(s)
Am facut si eu azi ceva in graba, voi face vacanta asta cateva desene serioase. Am postat schita, masina colorata si poza din care m-am inspirat. Multumesc de sfaturi si am incercat sa tin cont de ele, astept sfaturi si la desenul asta ( dar la cum a iesit :sad: )

PS: cum faceti voi rotile? eu am o metoda care am invatat-o la scoala dar pana le fac cum ar trebui trebuie sa le refac de 2, 3 ori, De ex la masina care am facut-o acum ai impresia ca ii zboara rotile. App recomandati-mi cateva combinati de culori, imi place portocaliu cu negru dar nu stiu cum sa fac umbrele la negru pentru ca eu folosesc carioci pentru negru, daca folosesc un creion negru da mai mult impresia de un gri inchis sau un cenusiu.

Jouk 27-01-10 21:06

2 Attachment(s)
Am mai mazgalit si eu ceva inseara :), sper sa fac curand un desen bun. ( nu luati in seama roata de pe spate.. cand am colorat nu am fost atent :| )

Am mai desenat ceva :D, sper sa va placa, ce culoare imi sugerati sa o fac?

PS: nu am putut da editare, ca sa nu mai fac alt post :|
(te ajut eu :) )

Ace Axel 29-01-10 16:26

Progrese frumoase. E alegerea ta ce culoare o faci masina :)

Incearca sa indrepti rotile un pic totusi; mai spre stanga.

Jouk 29-01-10 19:11

1 Attachment(s)
Mersi, acum fac un proiect.. o masina clasica cu un design futurist. voi face desene din mai multe unghiuri, interiorul, scaunele etc. La final am un prieten care a zis ca o va face 3d (sa speram). In poza se vede ca am inceput bordul si putin din spatele masini (am uitat sa fac roata din dreapta :)) ).

kenzor 30-01-10 09:56

mie imi place,e draguta.vreau sa o vad colorata:)

MilTen 06-02-10 11:25

auzi amice..portretul ala care e facut mai inaite..imi poti spune cine este? si de cine e facut:)
ma refer chipsu:P

Jouk 06-02-10 13:20

https://img264.imageshack.us/i/dscf2925.jpg/ asta? Este un desen dupa un bust de a lui Moise, inca in stare de lucru, si am spus ca e facut de mine, sunt in a 10 si incep sa studiez fata umana.

Jouk 13-02-10 17:38

1 Attachment(s)
Este un desen neterminat, cateva ore bune de munca, vreau sa imi spuneti parerea voastra, sunt sigur ca unii nu vor aprecia, nu este pe gustul tutror. Voi reveni in cel mai scurt timp cu aceasta masina pe o plansa mai mare si facuta in detaliu. Vreau sa va dati cu parerea.

Jouk 19-02-10 20:45

2 Attachment(s)
Doua desene, nu sunt prea reusite :( cel in creion este facut in ora de istorie :))

sYdanyel 21-02-10 18:32

binisor

mirceasilvyu 21-02-10 20:05

Masina cu oase:D este super tare

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning