![]() |
Re: Calendarul curselor la 402 m pe anul 2010
Quote:
Merci Cubanezu! atunci ne vedem la Tulcea :)) |
Quote:
Asteptam cu interes mai multe informatii privind aceste evenimente. Multumim anticipat! |
si de 1mai ceva la mare?
|
Ce s-a intamplat cu evenimentul programat pe 16 mai - TULCEA?! Nu se mai aude nimic de el, n-am mai gasit topicul, nimic!
|
e valabil ,dar cei de la 4 tuning ne-au stes posturile
|
Quote:
|
Ca nu am trimis mail la ei pentru a ne valida anuntul.Greseala noastra.Sa speram ca o sa ne lase sa il punem din nou.Da oricum cursa ramane valabila totul e pregatit ca sa nu fie dubii 16 mai 2010 DELTA DRAG RACE INTERNATIONAL ESTE VALABIL.
|
Si mai nou cica ne suprapunem cu driftul de la cluj,si de aceea nu ne lasa sa postam anuntul.Deci cu alte cuvinte lumea are dreptul la informare doar la evenimentele organizate de ei.Asa e Romania in loc sa ajutam cautam sa tragem in jos.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la drift e mai greu de mers, tre sa indeplinesti niste conditii: traciune spate, motor minim 200 cai (ca sa iasa ) si ceva insemanare, talent, la drag e usor tot romanu care sta acasa la calc si mananca seminte are macar un logan 1.4 sa mearga sa se dea pe drept. Eu sunt fan drag, si sincer chiar ma bucur ca nu se face reclama la tulcea si s-a suprapus cu evenimentu drift pt ca se mai triaza din aplaudaci si poate si din amatori de dacie....
Cine vrea drift merge la cluj, cine vrea drag merge la tulcea. PS: oricum cine e pasionat stie de eveniment, prefer 50 de masini sa ma dau de 20 de ori decat 150 sa stau la 1km de coada si sa ma dau de 3 ori, asta din punctu meu de vedere, al organizatorului e mai naspa:D |
Pai nu stiu daca e cazul la Tulcea cate dacii au fost?
2 dacii,din care loganul din drc care a loat locu 2. + ca regulamentul nu i avantajeaza deloc pe cei care nu am masini pregatite pentru 402. |
Quote:
|
va agitati degeaba cu 4tuning.. voi ati vazut documentare despre fizica cuantica pe ManeleTV? Cam asa si aici.. cei care trebuie sa vina la Tulcea, o sa vina. 4tuning le face un mare bine organizatorilor ca nu mediatizeaza cursa.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2025 4Tuning