Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

akimoto 28-07-04 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Ma oameni buni, ce comparatii sunt astea, sa-mi fie cu iertare? Voi va luati RS4 sa va ducetzi cu familia la tzara??? Romanismele astea...eu n-ash baga-o nici macar strazile de prin Buc cu gropi, d-apai la tzara...
Aici e vb, cel putin asha cred, de comparatii intre ele ca masini supersport, de fuga, cu posibilitatile de tuning, nu \"hai sa vedem care are protbagaju' mai mare\" si \"incape mai bine tot neamu meu in ea\"...Asta-i chiar culmea, daca v-ar auzi inginerii de la Audi, si-ar trage un glontz in cap...parerea mea.

BogdanCMS, asta a fost cel mai obiectiv post pe care l-am citit in tot topicul asta
insa vom vedea ca supra desi este, dupa parerea mea, in primele 3 masini din lume, va avea mai putine voturi decat rs4 pentru ca \"nu pot sa ma bag in papushoi cu ea si nici nu pot sa merg iarna, ca are tractiune spate si-i fuge curu\"
:lol:

EvLSant0S 28-07-04 18:21

pai.... supra twin turbo , 450 cp , suta in 4,5-5 secunde.. nush sigur...

daca 4.5 , 5 adica nu are cum 5 ptr ca 5 are aia stock de 330 cp deci .. :P pe undeva pe la 4.5 , e rapida nu ai ce zice.... despre rs4 nush ce ash putea sa spun ... las` p altu` , momentan ... rs4 o face pe supra ...
insa peste ceva timp ... nu or sa mai fie probleme :) deoarece virgil a bagat ceva iepe printe calutzii din masina si..... o sa se mai nasca cativa... :) :) ceva mai multi asa.... bine o herghelie... :) , apropo akimoto supra recupereaza 14-12 ptr rs4 :P

Sc0OTeR 28-07-04 18:26

RS4 are 0-100 in 4.1 sec. Am auzit de la cineva din Pischia (satul de langa tm de unde e Cata) ca RS4 ar avea 1100 de kg :?: :!: :?: :!:
https://www.4tuning.ro/Masina_zilei/RS4.HTM pt mai multe info

EvLSant0S 28-07-04 19:34

doar 1100 mai ??? nu cred.... apropo :) 14-13 ... Supra recupereaza :)

Corse 28-07-04 20:09

RS4 are 1620 de kg
iar un RS4 stock are 4,9 sec 0-100. acesta fiind modificat, 4,1 suna bine

Sc0OTeR 28-07-04 20:25

Pai si eu m-am mirat cand am auzit 1100 mai ales ca e quattro. Ala mi-a zis ca a fost Cata sa isi reduca greutatea. In plus, are si piele la interior. Poate ne zice Cata mai exact :idea:

tekno 28-07-04 23:05

daca ele sunt egale ca performance... votez... nush ce votez.... supra pt design... shi RS4 pt 4x4... ma mai gandesc...

Corse 28-07-04 23:30

stii ce nu inteleg Sc00Ter din postu' tau de mai sus? cu ce modifica performantele masinii daca are piele, sau nu are piele in interior?

Sc0OTeR 28-07-04 23:46

Greutate mane, pielea e mai grea ca stofa :wink:

Corse 28-07-04 23:50

mda? sa zicem ca, cu maxim 2-3 kg, ceea ce nu cred ca conteaza

Sc0OTeR 28-07-04 23:57

Cred ca diferenta data de tine este cam eronata. Eu zic ca e ceva mai mult de 2-3 kg :eyebrow:

Corse 29-07-04 00:03

oricum, nu am mai auzit sa conteze daca masina are interiorul din piele sau nu. eu zic ca nu mai are rost sa vb p subiectul asta, ca e offtopic rau de tot

BogdanCMS 29-07-04 00:10

Pai chiar pe bune asha, akimoto, astea nu-s comparatii nene...asha ash face shi eu nazuri cand ash avea de alege intre Lamborghini si Aston Martin:\"Hmmm, lamborghini nu-mi iau pt ca are protbagaju' numai de-o gentutza si in plus nu imi pot duce si cuscrii la tzara cu ea, iar porcu' unde dreaqu il mai pun?\"...Un om care are bani sa-si ia RS4 are si de-un Tdi acolo amarat de trocaiala, ca doar nu se apuca sa rupa RS4 prin hartoape. Eu daca-ash fii dealer la Audi shi ash auzi un client ca vrea RS4 ca sa se mai duca shi cu familia la tzara, l-ash trimite la plimbare urgent, chit ca pierd comisionu', dar stiu ca n-am bagat o mashina ca aia pe mana unui tzaran...
Eehhh, oricum, vad ca au inceput comparatiile mai pertinente(in afara de faza cu pielea, banuiesc ca e o gluma)...asha, oameni buni... :wink:

BogdanSHA 29-07-04 01:26

Eu as alege Toyota Supra. De ce? Pentru ca merit :lol: :lol: :hahano: . Pe bune, mi-as lua-o pt ca e masina de egoisti, de \"nesimtiti\" - asa cum fiecare om pasionat de viteza este sau ar trebui sa fie. 2 locuri deja e prea mult; tractiune spate sa-ti fuga fundul, nu sa astepti ESP-ul sa-si faca treaba - sa stii ce-i aia volan/acceleratie si la ce se folosesc.
Bine, bine, si familia?? Familia? Bagaje? De o dacie \"pe folie\" n-am auzit? Ba da! Si mi-a placut/imi place/o sa-mi placa intotdeauna sa am o dacie de pana-n '99, de-aia pe carburator la care se infunda jiglerul...cati nervi :peace:
RS4 e superba dar pierde la capitolul look - ce sa-i faci - sunt roman si-mi place ostentativul :roll:

n0namee 29-07-04 01:57

hahhahaha ... auzi RS4 masina de familie? pai care sunt primele lucruri care se cer la o masina de familie bah? confort si sa consume putin! hmmm ... comfort cu suspensie sport? consum mic ... ia intreba-til pe Cata cam cat ii mananca masinuta aia ca o sa va speriati! asa ca daca e vorba de sport atunci nu facem compromisuri ... Supra!
sa nu ma intelegeti gresit imi place RS4-ule ... e superb ... dar nu m-as vedea conducand unul! asta daca o sa ajung vreodata sa imi permit sa fac o astfel de alegere!

All times are GMT +2. The time now is 03:43.

- Copyright 2026 4Tuning