![]() |
Re: E30 - ALPINA B3 4x4
foarte frumoasa masina! am vazut-o live la salonul 4T 2009. arata de parca zici abia iesise de pe poarta fabricii ! felicitari propietarului !
|
Felicitari pentru raritatea asta de masina, esti un om foarte norocos ca ai asa o bijuterie.Sa ai grija de ea ca de ochii din cap, si sfatul meu e sa o pastrezi cat mai orginala, nu ca nu i-ar sta bine mai LOW sau altceva dar cum a mai zis cineva, valoarea ei creste odata cu trecerea timpului.Sa atasezi mai multe poze te rog, inclusiv cu motorul.Mersi.Numai bine.Sarbatori Fericite!
|
Din cate stiu.... masina cand a fost vanduta a fost vanduta tot de actualul proprietar iar in urma cu ceva vreme s-a intors la el.
Cat despre originalitatea masinii.... stati linistiti...ea va ramane cat se poate de originala. |
Quote:
|
Minunata . Din cate stie e cam singura din Romania . E inmatriculata pe Romania ?
|
E inamtriculata ro.
@05abi ce stii tu la vanzare nu erau de pe masina asta....era un cabrio la fel de tipla ca masina de aici....insa nimeni nu a apreciat-o la valoarea ei reala ;) |
iautate lume unde a ajuns masina de la tony.....foarte tare masina in continuare
sa te bucuri de ea si ai grija de ea!!!!!!! |
Nu stiu daca e aceeasi, dar am mai vazut una cu numere rosii la fel ca a ta pe la gara de est acum vreo 7-8 luni..
|
Esti nesimtit...! :P
:peace: |
De ce ai mai facut topic daca vrei sa o vinzi?
|
daca treci vreodata prin buc. da un semn. poate facem un shooting ceva
|
Superba ...
Chiar vrei sa o vinzi ? |
unul dintre cei mai frumosi ursi pe care i-am vazut in viata mea.daca l-as avea nu l-as mai vinde niciodata.sa ai parte de el
|
Chiar este Frumoasa masina si unul dintre cele mai Impecabile din cate am vazut ..... Poate chiar cel mai Impecabil ... a spus bine cine a spus ca arata de parca ar iesi de pe poarta fabricii .... Oricum Visan este Cunoscator si stie sa aibe grija de ea, asa ca sfaturile unora sunt prea putin folositoare ...
|
RAcheta ..........:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l::evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning