![]() |
Re: B 11 WRB o abordare classica
Foarte ingrijite masinile. Bafta in continuare.
|
nu vreau sa par rau dar husele acelea nu au ce cauta acolo si nici volanul:( parca nu aduc a o abordare clasica.... as fi preferat sa vad un volan frumos de 1300 cu 2 spite:D modelul cu butuc rotund, nu cu pernita:D
toba este sport? este dupa parerea mea un pic cam mare pt proiectul care il ai, ar fi dat mai frumos una din inox dar stock cred ca sti despre ce vb:) ai un PM :) scuze daca am deranjeat cu parerea mea la multi ani si un an nou plin de bucurii p.s. ai grija de babe ca devin din ce in ce mai rare |
Inca nu ai vazut toate pozele Cristi.....masina nu mai are volanul ala.......
|
eu am comentat la ce am vazut:) nu stiu ca masina are alt set up:)
|
14 Attachment(s)
La multi ani tuturor!!
In prezent masinuta se prezinta ceva de genul asta!! A primit un volan intr-o stare exceptionala, bobina Duccelier, laba de urs, vas spalator Transpar, caciucuri noi pe fata Debica Passio pentru ca acelasi model il am si pe spate, aparatori noroi pe fata, presul de cauciuc original in porbagaj!! |
excelenta masinuta. Felicitari:!:
|
mai rar asa ceva.Bravo
|
Are aproape 40 de ani masina dar parca acum e scoasa "din cuptor".
Felicitari, imi place foarte mult! |
vad ca lumea e plina de nebuni :) (a nu se considera jignire!)
nu mi-a placut nici o dacie pana la solnitza,dar apreciez munca si efortul depus la orice fier,frumoasa baba,s-o bibilesti in continuare cu spor! bafta! |
5 Attachment(s)
Multumesc baieti pentru aprecieri!! Da adevaru este ca sanatos la cap nu prea sunt, mai ales ca urmeaza sa mai ahizitionez una din 71, nu-mi ajung doua din 72!! Mi-as dori sa salvez cat mai multe babe care candva au reprezentat ceva pentru poporu asta al nostru si lumea chiar nu as vrea sa le uite!!
Si acum cand ies cu masinutele starnesc privirile celor din jur mai ceva ca unele de ultima generatie si asta ma multumeste enorm, mai ales ca vor fi si din ce in ce mai rare!! Cateva upgrade-uri pe care le va suferi cand se va mai imbunatatii vremea, inclusiv un solex care momentan este la curatat!! |
wow! ai trei masini superbe si meriti tot repectul pentru asta :D
|
Momentan numai doua a treia este pe vine!!
|
pai cielo nu-i al tau?
|
Ba da ai dreptate!! Credeam ca te referi la cealalta dacie din 71 care urmeaza s-o achizitionez!!
|
10 Attachment(s)
Ieri am facut un nou up-grade si anume montarea carburatorului Solex si a becurilor galbene specifice perioadei!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning