![]() |
la aprox 650 Euro bucata
|
1 Attachment(s)
i love bass :shock: :shock:
|
shi ma rog ce legatura are poza aceea cu muzica shi mai ales cu bassul?
|
pai nu auzi bass-ul din poza? :lol: ....bum bum bum..... :ihearu:
|
sincer?????
vroiam sa vad daca pot sa trimit poza, sunt nou pe aici si nu prea stiu cum se trimite :oops: mai ales ca topicul asta era mort de vreo 2 luni si ceva. banuiam ca nu o sa mai intre nimeni pe aici.... ma intelegi nu????? CT-03-ART :wink: IN ALTA ORDINE DE IDEI IUBESC BASUL am acelasi sub de 7 ani cand toti imi spuneau ca sunt nebun ce stiau ei ce este aia o placere adevarata: :shock: :shock: :shock: BUM-BUM |
sincer?????
vroiam sa vad daca pot sa trimit poza, sunt nou pe aici si nu prea stiu cum se trimite :oops: mai ales ca topicul asta era mort de vreo 2 luni si ceva. banuiam ca nu o sa mai intre nimeni pe aici.... ma intelegi nu????? CT-03-ART :wink: IN ALTA ORDINE DE IDEI IUBESC BASUL am acelasi sub de 7 ani cand toti imi spuneau ca sunt nebun ce stiau ei ce este aia o placere adevarata: :shock: :shock: :shock: BUM-BUM |
1 Attachment(s)
Dependent ?? Deloc... :roll:
|
hondare ce faci frate cu ala :lol: :lol:
as vrea si eu vreo 2 buc :shock: :shock: l ai montat tare as vrea sa i l aud |
Hondare unde te duceai cu difuzoru` ala? :lol:
SUNT DEPENDENT......acu bate bass`u la mine |
am intzeles frate ce vroiai sa faci...
Tare sub are hondarul dar ashteapta incinta... |
Daca e asa inseamna ca ii va trebui o incinta maricica,difuzorul pare a avea diametrul de 30-35 cm :?
|
Incinta este uriasha, trebuie sa scot capacul de la portbagaj, este band pass, 2 porturi, dar... inca nu e gata :cry: :cry: :cry:
Asa ca... Nu am ce face decat sa ascult la boxele alea obosite. :cry: ps: wooferul este de 15\" |
2 Attachment(s)
Acum e gata... Si imi trebuie o Raba sau o Volga sa-mi intre in portbagaj... Este pe parametrii producatorului, dar este exagerat de mare... :cry:
|
O fi difuzor de discoteca.. nu de masina :D
|
hondare sa i l stapanesti sanatos :drunk:
a iesit super marfa..cum suna???? cam cat te a dus incinta????? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning