Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Usergroup (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/159826-freehand-design-usergroup.html)

Evoluzione 01-04-10 19:21

Re: Freehand Design - Usergroup

Pentru aderarea la usergroup, o inactivitate indelungata acuma va fi o problema. (La termen scurt)
Desi daca esti plecat 6 luni in afara tarii, te poti conecta si de acolo din cand in cand, teoretic ;)

Activitatea despre care vorbim nu este o chestie matematica, o medie de posturi sau o vechime v...
Pur si simplu trebuie sa fii prezent pe aici. Atata cat sa te integrezi "lumii noastre", poate dura mult, poate dura foarte putin.

paullardo 01-04-10 20:24

ok,mersi de info :-)

Yonutz_Design 08-04-10 15:59

3 Attachment(s)
salut,incerc din nou sa candidez la cu inca 3 desene:D

sper sa va placa:oops:

Ace Axel 08-04-10 19:22

Imi place ca pui efort in hasura si in detalii , dar inca ai probleme cu perspectiva, asa ca am vrea sa vedem un progres si legat de asta.

Asteptam cat de curand un alt desen cu niste imbunatatiri legate de acest aspect !

silviun95 16-04-10 06:29

5 Attachment(s)
mai incerc o data :D

fantoma's 24-05-10 19:45

2 Attachment(s)
salutare ! stiu k au existat mici conflicte din cauza a doua desene dar sper k s-a lamurit toata treaba, as dori sa intru si eu in acest grup dk considerati ca am evoluat cat sa cat pt inceput, oricum va multumesc pentru ca nustiu daca as fi evoluat atat de mult fara sa fi intrat pe acest site , mi-a fost si imi va fi de mare ajutor acest site.Bafta!

Ace Axel 06-06-10 23:36

Quote:

Originally Posted by silviun95 (Post 3282843)
mai incerc o data :D

Quote:

Originally Posted by fantoma's (Post 3386406)
salutare ! stiu k au existat mici conflicte din cauza a doua desene dar sper k s-a lamurit toata treaba, as dori sa intru si eu in acest grup dk considerati ca am evoluat cat sa cat pt inceput, oricum va multumesc pentru ca nustiu daca as fi evoluat atat de mult fara sa fi intrat pe acest site , mi-a fost si imi va fi de mare ajutor acest site.Bafta!

In primu rand, ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat.

Silviu, tu ai probleme cu proportiile masinilor, asa ca va trebui sa te refuzam pe moment. Te asteptam sa postezi cat de curand alte desene, si te rog nu le mai prelucra in photoshop.

Fantom's tu poti da join la grup. Imi place ce ai facut cu scania-ul ;)

tek_tm3 07-06-10 08:09

2 Attachment(s)
....finally....Evoluzione merg pe mana ta....

Ace Axel 07-06-10 21:21

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3421900)
....finally....Evoluzione merg pe mana ta....

Mana lui evoluzione e in stransa legatura cu a mea :lol: , dar ai acordul nostru. Poti da join la grup.

ANDR31 07-06-10 21:40

3 Attachment(s)
Pentru ca vine vacanta, odata cu ea vine si timpul liber, asa ca promit noi desene mult mai bune decat cele de pana acum :-)

Pana atunci, incerc si eu pentru prima oara sa candidez la usergroup ;)

tek_tm3 08-06-10 08:40

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 3424152)
Mana lui evoluzione e in stransa legatura cu a mea :lol: , dar ai acordul nostru. Poti da join la grup.

ok Ace ,e frumos ca va tineti de mana:lol:,....si sa stii ca dadui join de vro 3 luni, dar nu stiu pe unde va uitati voi doi:rolleyes2

Evoluzione 08-06-10 14:16

Hahaha...
Eh, faza este ca: candidaturile trebuie anuntate aici si nu accesam decat dupa examinarea lucrarilor ;)

ANDR31, te procesam pana in weekend. Daca cumva uitam, da-mi PM :-P

Ace Axel 12-06-10 00:14

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 3424230)
Pentru ca vine vacanta, odata cu ea vine si timpul liber, asa ca promit noi desene mult mai bune decat cele de pana acum :-)

Pana atunci, incerc si eu pentru prima oara sa candidez la usergroup ;)

Poti da join :)

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3425041)
ok Ace ,e frumos ca va tineti de mana:lol:,....si sa stii ca dadui join de vro 3 luni, dar nu stiu pe unde va uitati voi doi:rolleyes2

Daca nu m-ar tine el de mana nu stiu ce m-as face :oops:

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 3425935)
Hahaha...
Eh, faza este ca: candidaturile trebuie anuntate aici si nu accesam decat dupa examinarea lucrarilor ;)

ANDR31, te procesam pana in weekend. Daca cumva uitam, da-mi PM :-P

All done 8)

denees 13-06-10 18:42

9 Attachment(s)
Mi-ar face o deosebita placere sa ma alatur celor din "Usergroup"-ul "Freehand design".
Atasez poze cu cateva dintre lucrarile mele.
Ramane la aprecierea voastra daca pot fi un viitor posibil membru.

Ace Axel 13-06-10 21:45

Quote:

Originally Posted by denees (Post 3438126)
Mi-ar face o deosebita placere sa ma alatur celor din "Usergroup"-ul "Freehand design".
Atasez poze cu cateva dintre lucrarile mele.
Ramane la aprecierea voastra daca pot fi un viitor posibil membru.

Poti da join.

All times are GMT +2. The time now is 17:03.

- Copyright 2026 4Tuning