![]() |
Re: Freehand Design - Usergroup
Pentru aderarea la usergroup, o inactivitate indelungata acuma va fi o problema. (La termen scurt)
Desi daca esti plecat 6 luni in afara tarii, te poti conecta si de acolo din cand in cand, teoretic ;) Activitatea despre care vorbim nu este o chestie matematica, o medie de posturi sau o vechime v... Pur si simplu trebuie sa fii prezent pe aici. Atata cat sa te integrezi "lumii noastre", poate dura mult, poate dura foarte putin. |
ok,mersi de info :-)
|
3 Attachment(s)
salut,incerc din nou sa candidez la cu inca 3 desene:D
sper sa va placa:oops: |
Imi place ca pui efort in hasura si in detalii , dar inca ai probleme cu perspectiva, asa ca am vrea sa vedem un progres si legat de asta.
Asteptam cat de curand un alt desen cu niste imbunatatiri legate de acest aspect ! |
5 Attachment(s)
mai incerc o data :D
|
2 Attachment(s)
salutare ! stiu k au existat mici conflicte din cauza a doua desene dar sper k s-a lamurit toata treaba, as dori sa intru si eu in acest grup dk considerati ca am evoluat cat sa cat pt inceput, oricum va multumesc pentru ca nustiu daca as fi evoluat atat de mult fara sa fi intrat pe acest site , mi-a fost si imi va fi de mare ajutor acest site.Bafta!
|
Quote:
Quote:
Silviu, tu ai probleme cu proportiile masinilor, asa ca va trebui sa te refuzam pe moment. Te asteptam sa postezi cat de curand alte desene, si te rog nu le mai prelucra in photoshop. Fantom's tu poti da join la grup. Imi place ce ai facut cu scania-ul ;) |
2 Attachment(s)
....finally....Evoluzione merg pe mana ta....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pentru ca vine vacanta, odata cu ea vine si timpul liber, asa ca promit noi desene mult mai bune decat cele de pana acum :-)
Pana atunci, incerc si eu pentru prima oara sa candidez la usergroup ;) |
Quote:
|
Hahaha...
Eh, faza este ca: candidaturile trebuie anuntate aici si nu accesam decat dupa examinarea lucrarilor ;) ANDR31, te procesam pana in weekend. Daca cumva uitam, da-mi PM :-P |
Quote:
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Mi-ar face o deosebita placere sa ma alatur celor din "Usergroup"-ul "Freehand design".
Atasez poze cu cateva dintre lucrarile mele. Ramane la aprecierea voastra daca pot fi un viitor posibil membru. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning