![]() |
Re: SE MAI MERITA SA BAGI BANI IN DACIE?
Baieti, citind impresiile voastre am un singur sfat pentru voi:
LASATI DACIA PENTRU CINE STIE SA O INGRIJEASCA! |
bine punctat!:D
|
una e sa tii o dacie ca pe o masina de duminica,cu care sa faci 1000km pe an si una e sa o folosesti zi de zi.folosind-o zi de zi automat bagi banutu in ea.piesele fiind proaste nu dau randament.tabla este foarte proasta si aici ma refer la orice model de dacie .e buna ca nu ramai cu ea in pana,cum se zice la noi...o legi cu sarma si pleci mai departe dar acum cand au aparut alte posibilitati de a achizitiona alte masini mai superioare nu are rost sa ne mai chinuim cu dacia.decat sa restaurez o dacie mai bine restaurez un bmw e21(asta e doar un exemplu).nu va mai imbatati cu apa rece degeaba,vremea daciei a trecut,in bucuresti cine mai iese cu dacia pe strada risca sa ramana fara talon,am simtit-o pe pielea mea,daciile au magnet la politisti.ca unii se incapataneaza sa mearga cu dacia asta e treaba lor.o sa vedeti (toti care aveti dacii si considerati ca e super masina) ca atunci cand o sa le vindeti,daca o sa le mai vindeti si nu le duceti la remat,ca mai mult de 2000 ron nu o sa luati pe ele.si referitor la cel care a zis ca dacia e pentru cine are grija de ea...si eu am avut grija de ea poate mai mult decat altii de aici de pe forum si tot pe 2500 ron am dat-o :cry:
|
daca e vorba de bani atunci nici nu mai are sens intrebarea topicului...
|
Quote:
|
nu vad rostu acestui topic...fiecare face ce vrea cu banii poate pentru unii e o pasiune aceasta masina....:-P
|
Va invit sa restaurati ce model din ce marca vreti voi .. eu raman fan dacia ... cu toate ca financiar nu stau foarte bine cum cred unii si altii, incerc sa imi mentin dacia cum cred eu de cuvinta ca`i mai bine atat pentru mine cat si pentru ea, iar daca vreodata o sa am banii necesari (putin probabil, dar sper) stiu exact ce masina o sa am si care va fi aspectul ei ... prietenii stiu de ce .... aveti cum sa ma obligati sa nu fac asta? Mi se pare normal ca fiecare sa faca ce vrea cu banii lui ... vrei sa investesti intr`o dacie?... n`ai decat ...
|
incerc sa imi mentin dacia cum cred eu de cuvinta ca`i mai bine atat pentru mine cat si pentru ea
Si este inca foarte bine cum o faci......dacii intretinute cum este a ta sunt foarte putine..... |
ja_rule>stiu exact ce masina o sa am ......ce masina o sa fie :lol:chiar sunt curios oricum ai o masina pe cinste mai rar asa dacie ...
|
Quote:
Quote:
|
off topic....
si cu dacia ce planuri ai .... |
Deja intram rau in off topic si nu e bine .. dacia mea, vreau doar sa functioneze "ca la carte" ... nimic mai mult ...
|
Sincer sa fiu o dacie care sa mearga perfect as vrea si eu sa detin, dar din pacate acum nu prea se mai gasesc de cumparat dacii in stare excelenta decat poate la vreun pensionar care a facut in 10-15ani numai 20-30mii km si a tinut-o in garaj. Un prieten si a cumparat acum vreo 5ani o dacie din 97 de la o vaduva, ruda de a lui. Masina avea vreo 20mii km iar motorul mergea ca iesit din fabrica.
|
8)sa inteleg k acum ai vrea o dacie..:lol:oricum o dacie intretinuta si schimbate piese la timp la ea nu prea ai treaba cu ea;)chiar daca mai face ea cate o nefacuta cand ai mare nevoie de ea :-P asa ea.....
|
am avut dacie, de asta spun ca as vrea o dacie in stare perfecta, mai ales ca sunt si destul de ieftine la vanzare. decat o masina de 20de ani pe care dai 1000-1500E tot mai rentabil e o dacie de 500E dar numai in stare buna si fara sa bagi bani in ea. faza e ca desi nu e asa de fiabila dacia, tot suporta tratamente aspre :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning