![]() |
Re: Becuri Philips NightGuide
Quote:
O zi buna si tie |
Quote:
Am mai vazut si SilverVision parca si inca ceva dar nu mai tin minte acum, in orice caz, una din astea doua ofera mai mult cu 10-20m lumina, o sa ma interesez si o sa-ti spun exact care. Zi buna. |
Vyk ai cumparat becuri NG?:?:
|
Nu le-am luat inca. Dupa cate am scris, sunt din pacate prins in perioada aceasta asa ca nu am avut timp. Cel mai devreme peste vreo 2 saptamaini. O sa dau telefon la firma care importa becuri Philips, verific daca au aceesi adresa si daca au service propriu.Apoi ma duc la cumparaturi. O sa-mi tin promisiunea si o sa revin cu imagini. NU am uitat!
O zi buna si...drum liber! |
Pana la urma recomandati philips blue vision? Vreau sa pun pe Ka dar sunt in dubiu sa nu arate cam taranesc..nu stiu..
|
Quote:
|
Quote:
Daca crezi ca vei pica in "taranesc" atunci ramai cu becurile originale, dar oricum lumina becurilor originale, galbena, este urata in comparatie cu blue vision. Poti sa te uiti la poze si ai sa vezi diferenta intre proiectoare si blue vision. Zi buna. |
Vyk becurile de care ziceam ca lumineaza cu 20m mai mult sunt cele de care am mai vorbit noi, Philips Gt150, Power2Night.
|
Quote:
Azi am vazut o Octavie care avea faruri cu bloc optic (nu era doar becul obisnuit). Care ar fi avantajul blocului optic fata de tehnologia "clasica" si se poate monta asa ceva si innfarurile Fabiei? Lumina era alba. |
Oricum eu tin sa spun ca sunt foarte multumit de BlueVision, facand referire la lumina care o dau seara si noaptea. Lumina este mult mai clara si mai puternica si in acelasi timp cred ca este mult mai suparatoare pentru cei din fata dar nu prea am ce face din nefericire pentru ei :lol:
Astept sa pun si la proiectoare ca sa fie lumina uniforma intre faza scurta si proiectoare. Cel tarziu pana la sfarsitul lunii o sa iau si pentru proiectoare becuri. Acum astept stopurile si semnalizatoarele pentru masina si dupa cumpar si becurile. Stii ce vroiam sa te intreb de curiozitate Vyk, ce consum are Fabia ta? Stiu ca ai motor mic dar sunt chiar curios cam cat ar putea consuma. Zi buna. |
Eu as vrea sa-mi montez blue vision dar nu eram sigur ca lumineaza fain, imi era putin frica sa nu semene cu porcariile alea albastre din bazar. O sa caut sa-mi iau, m=ati lamurit.
|
Quote:
Eu am observat o diferenta considerabila intre becurile originale,galbene, si BlueVision. O sa-ti dai seama de asta atunci cand iti vei pune pe masina becurile. Oricum iti zic inca o data, stai linistit in privinta becurilor,sunt de buna calitate si nu au nici cea mai mica legatura cu cele din bazar :lol: :lol: Zi buna |
un magazin in bucuresti unde se gasesc becuri philips stie cineva? ca vreau sa-mi iau si eu! eu vreau un h3
|
Am sters discutiile offtopic...
Discutati va rog frumos la subiect! |
Quote:
1)Aspad (www.aspad.ro) 2)***************** -> pe site sunt doar modelele BlueVision si SilverVision, dar da si tu un telefon sau e-amil (aceste 2 tipuri de becuri erau cand am accesat eu ultima data site-ul). |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning