![]() |
Re: Video: Prima zapada din Bucuresti
cand au venit ca pe la 1 si jumate asa ne-am tirat si noi ?
oricum deja ma plictisisem, ametisem si ma luase foamea :):) a fost chiar bine ca era lume putina :P app eu eram ala cu astra aia visinie |
si noi ne-am tirat pe la 6 dimineata...
v-am pregatit ceva frumos.... :D inca se lucreaza la montaj... rs6 720hp subaru wrx sti mirea edition ... :lol: si n-am mai avut camera ca filmam si zgb edition :) doar ptr cine cunoaste :P |
Quote:
sau mai bn zis passatu ma luat p mn :(...... oricum e bn k am rezolvat-o am facut deja programare la service dupa sarbatori.... am facut rost de asigurare sa o repar.....acum diseara sper sa nu mai fie incidente :) ..... |
In seara asta iese cineva??? Azi a nins frumos tare :)...numai bun cred ca'i stratu
|
s-a facut si un poc intre 2 masini... asa usor. nu stiu daca l-ai prins pe film. rs4 cu s4 iti spune ceva..?:rolleyes2
|
eu am fost cu un logan gri b-41-tdk(parca asa am numaru' :lol:) si m-am invurtit in continuu pana am consumat benzina +sa incins motoru' ca toti draci :(
santos pe la ce ora ai venit pe acolo,crezi ca am vre-o sansa sa apar si eu prin filmulet :lol: ? |
Reparati-va frana de mana daca nu va merge si...Wiiiii LET IT SNOW !!!
|
Care aveti filmari de ieri (joi seara) din giratoriu de la ikea? Ca am vazut ca multi filmau cand sa deadea lumea:oops::lol:
|
Ce se mai aude sant0s de video ?:) si s-a mai filmat ceva mai proaspat prin Bucuresti? A mai fost ceva actiune?
|
dap,am facut filmu cu alex mirea cu subaru
acum urmeaza o prezentare a unui gtr din romania de 900 hp :oops: |
Quote:
|
In seara asta un mic incident cu un Mercedes sklasse negru, n-am apucat sa iau numarul de telefon al propietarului. Daca ne da acordul poate punem si filmuletul.
|
Quote:
|
nu,mai rau i-a dat foc,ziemenz buna octavia:D
|
am fost si eu acolo cand a fost incidentu cu s klassu' , eu zic ca merge pus filmu ... vorba aia am ajutat toti la stingerea lui :)) si n-a ars toata masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning