![]() |
Re: RACE DRIVER GRID Drift Mod
OK bai "drifterilor" (ca sa vorbesc pe limba voastra) am sa fac un filmulet in shift cu provocarea lui gonzy, iar de GRID, il pun si eu la descarcat chiar acum si ma veti putea provoca oricand online .... ne vedem pe viu, sa vedem atunci
|
Quote:
Si iara alta treaba eu stiu toate dezavantajele si la GRID nu trebuiau enumerate pe postarile denainte sa nu ma consideri un om care e incepator in domeniu virtual racing si doar GRID stie (Grid folosesc doar pentru drift in rest curse nici nu am mai jucat decand am terminat jocul adica de cand a aparut cai slab in domeniul asta) Curse online joc momentan 1.TOCA3 fiindca handling beton si variabilitate de masini si piste 2.RFACTOR cu moduri de exemplu Turing car legends, Drift revolution, astai simulator profesional. 3.Regele simulatoarelor LIVE FOR SPEED care stii bine daca esti cunoscator ca nici nu poti juca cu tastatura numai cu maus sau cum fac eu cu volan. E un joc care setarile ce faci la masina in joc pot face si in realitate cu una care are aceasi putere cum e acolo.(ma refer la cadere roti,schimburi de diferential si reglare, reglarea suspensiilor in NM masuri ce se potrivesc si in realitate.)acest joc e ideal sa joci cu LOGITEC G25 real simulator restus jocuri. Jocuri ce momentan nu am pe comp si le iubesc in ordine cronologica 1.GTR2 2.GTR EVO primu joc PC une oficial a aparut NURBURGRIN NORDSCHLEFE 3.Dirt 1 4.seria Race fiindca sunt cam la fel toate ma refer la handling 5.Dirt 2 frumus dar mai usor decat 1 dar se reda viteza bine tipic raliu si driftul la serpentine e mai real decat in 1 dar cam putin am jucat 6.Intre toate simulatoarele eu am jucat iara mult NFS Porsche fiind foarte uimit de EA ce a realizat atuncea si nu a mai reusit dupa aia sa scoate. STIFT nici nu pupa handlingul la Porsche .... .... .... ....si ar mai fii dar nu leam jucat de mult si numi amintesc Apoi sa nuti povestesc de jocui mai vechi ex. GP2,GP3,COLIN MACRAE 2,QRALLY, VRALLY, MONACO RACING, TOCA2 TURINGCARS- care e de codemasters si e ca o baza pentru handling jocurile codmasters de az. Si am mai vrut sa zic degeaba a adus pe nustiu cine de la Simbin care a facut si GTR2 ai fost tipic client vrajit de EA sunt chestii de marcheting si cu Drivers experiens si filmari une se vorbeste de un hendling nou ce e si drept da tam zis nu e stralucit e mai bun decat restul ce a scos NFS. Si credema stiu ce zic eu momentan am 23 de ani am avut din 2000 PC si am jucat jocuri majoritatea racing stiu ce vorbesc. P.S. te astept la un drift puternic online:lol: |
GrandPrix 2 inca ramane epic !
|
Quote:
Eu si majoritatea jucam Grid ultima versiune 1.3 patsh si mere perfect. |
No, am instalat iar GRID + patch 1.3, deci am putea juca ;)
Edit: numele meu din joc este tot ANDR31. |
Quote:
|
@gonzy..nu ma refeream la grid 8,ci la "8-|" un emoticon..dar ma rog,am rezolvat problema.
|
Quote:
|
dupa minim 2 luni de cand nu am mai jucat grid.....am zis sa reincep dinnou.....vreau sa spun ca primu lucru pe care l-am zis a fost asa " Sa-mi bag p***a cu se poate misca" :lol::lol::lol:.......vreau sa zic ca dupa ce scoruri faceam acum sunt praf......asa ca @ gonzy_et daca esti pe ms da-mi 1 buzz sa jucam putin ;).......
|
@victor,da'mi id'ul tau,ca suntem cam la acelasi nivel :lol:poate ne invartem putin :">
|
nu stiu ce sa zic dar nici eu nu am mai juca de vreo 4 luni GRID dar azi am jucat iar online. Cel nai bun scor a fost de 7 mil @ pe locul 3, deci trageti voi concluziile ;)
|
foarte misto sesiunea din seara asta...Felicitari Kenzor pt rezultate.....cine mai vrea sa ni se alature cand mai facem cate o sesiune PM me ;) cu id de ms ;)
|
ms victor :d chiar daca mie rusine sa spun ce diferenta a fost intre noi,a fost frumos:))
next time sper sa fim mai multi;d;d |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma bucur ca am gasit o trupa noua de profesionisti la Grid Drift impart aceasi passiune de a derapa virtual :lol: am si facut o mica sesiune de Craciun une am facut cunostinta cu toti, si au iesti drifturi in grup fenomenale distractie curata une se simte la fiecare competitior iubirea fata de drift si jocul Grid.
Trupa de drift virtula GRID momentan: -X3M_5P33D3R -Victor_WRC -Kenzor -Gonzy_et .............. mai asteptam si pe altii. Baieti va urez un Craciun fericit si sa intrati in derapaj intrun an nou plin de cauciucuri si racing adevarat. P.S. am auzit ca la mica sesiune de aseara am fost si filmat si cred ca va urma si videoclipul pe forum (une va puteti uita cum arata aceste sessiuni de drift) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning