![]() |
Re: Vreau si eu sa i-mi cumpar..
Si fara limitator cam cat de repede ar merge?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cred ca ar mai prinde 5 km\h.... chiar nu stiu am auzit pe un baiat care are tot ca al meu si a zis ca prinde cat arata bordu' si inca s-ar mai duce ceva, dar eu zic ca e destul si atat pentru oras :-) Nu trebuie sa am o moarte sigura :x Si pun o poza si cu Bordu' :-) |
whoa! ai facut deja 1000 de km? bravo mane, esti activ :D
PS: decat sa mori pe un scooter, ia-ti o motocicleta serioasa, sa mori pe aia! Kidding... |
Quote:
Nu deja am facut 1400km....aia e o poza de acum cateva zile cand am postat eu:D O sa i-mi cumpar o motocicleta dar peste 1 an sau 2 ani. Promit:twisted: |
Poate ne intalnim sa facem o tura impreuna :D
|
nexus cu ce te dai..? :D
|
Quote:
Da poate o sa ne dam impreuna :-) Dar tu cu ce te dai? Uimeste-ma cu ceva mijto:D Si sa pui si vre-o poza ca ai face bine :-) |
Momentan ma dau cu trotineta :-P. Dar din octombrie, ma rog la Dumnezeu (a se citi tata) sa-mi vina Kawasakiul mai repede.:lol:
|
Quote:
Interesant.....si tu cat dai pe el? Aaaa mi-am adus si eu aminte dupa ce ma oprit politia ca trebuie sa mi-l inmatriculez si nu stiu ce acte trebuie pentru inmatriculare.... Cine ma poate ajuta? Ca eu nu am habar!!!! |
Pretul motoretei depinde de media de la admitere :(
In legatura cu inmatricularea... nush. Contacteaza pe cineva de la RAR, sau da-i un PM lui Tazzy, cred ca te poate informa el. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning